2777
2789
عنوان

سوال سخت🫥😆

187 بازدید | 12 پست

یه خونه خریدیم ک فروشنده خونه رو خالی نمیکنه بره 

امروز به یه بهونه اندازه گیری پرده قراره بریم داخل خونه از همه جا عکس بگیریم ک وسیله های خونه رو برنداره ببره یا عوضشون کنه میخوام از داخل سرویسام عکس بگیرم اما واقعا نمیدونم به چه بهونه ای برم داخل سرویس عکس بگیرم🫥 شاید سوال مسخره ای بنظر بیاد ولی ذهنم درگیر شده

اگر خونه خودتون هست خیلی پر رو باش ؛اتفاقا اونها باید مضطرب باشن نه شما.

بگو یکی از دوستام می خواد خونه بخره گفته می خواد نقشه خونه ما را ببینه.

منم کامل براش فیلم وعکس میگیرم تا درست انتخاب کنه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد پرو ان ک خالی نمیکنن خونه پدر مارو دراوردن 

آخه تاریخ میزنن تو قرارداد ویا قولنامه که چه تاریخی باید تخلیه بشه وگرنه باید جریمه بدن وحق شکایت هم دارید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

مثلا عکسن بگیرید به چه درد میخوره؟یعنی پاش بیفته ترجیح میدی سرویس رو تجهیز کنی تا اینکه قانونی بخوای دنبالش بری،اگر موعدش گذشته قانونی برید جلو و به محض خالی کردنش توش اساس بربزید مستقر بشید.

آخه تاریخ میزنن تو قرارداد ویا قولنامه که چه تاریخی باید تخلیه بشه وگرنه باید جریمه بدن وحق شکایت هم ...

قراره از پول تخلیش کم کنیم زیر بار اونم نمیره اما کم میکنیم ازش. قرار بوده اول برج خالی کنه مثلا. من همش جمع کردم وسیله هامو دوباره پهن کردم  سه بار این اتفاق افتاده تا الان دیگه خسته شدم. 

مثلا عکسن بگیرید به چه درد میخوره؟یعنی پاش بیفته ترجیح میدی سرویس رو تجهیز کنی تا اینکه قانونی بخوای ...

خب بخوای شکایت کنی کمش یکماه طول میکشه مجبوریم با ملایمت برخورد کنیم تا موقع تخلیه از پولی ک سر تخلیه گذاشتیم خسارت بگیریم.

خب بخوای شکایت کنی کمش یکماه طول میکشه مجبوریم با ملایمت برخورد کنیم تا موقع تخلیه از پولی ک سر تخلی ...

دعاهای مختلف را امتحان کن.صدقه بده.نذر هم خوبه 

از شهدا کمک بخواه.

خب بخوای شکایت کنی کمش یکماه طول میکشه مجبوریم با ملایمت برخورد کنیم تا موقع تخلیه از پولی ک سر تخلی ...

خب منم همینو میگم .شایدم پولی که ازش کسر میشه کمتر ازون چیزیه که بخواد باهاش خونه بگیره اونجا رو ترجیح میده.ولی معلوم شما هم رو دربایستی دارید چون حتی برای عکس از سرویس خونتون میخواید یواشکی باشه.می تونید بگید عکس و فیلم خونم رو میخوام برای دوستم ارسال کنم .راحت عکس و فیلم بگیرید.

خب منم همینو میگم .شایدم پولی که ازش کسر میشه کمتر ازون چیزیه که بخواد باهاش خونه بگیره اونجا رو ترج ...

خونشو خریده داره بازسازی میکنه خونه رو و ب ما دروغ میگه ک هنوز خالی نشده خونهه . من کلا ادم خجالتی ام برا همین سختمه