2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 145 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم خوبه از یک بهمن مدام هرروز گزارشکار بدیم سه ماهو خورده ای رو 🙂  اشکال نداره دیروز همینج ...

اره عزیزم گروهو هروقت زدم میگم بهت همینجا 

نزدمم ک بخون ایشالا قبولیمونو همینجا میگیم 

انشالله ممنون

حالا یچی بگم میتونی بخاطر رشته مورد علاقت روزی ۱۳ ساعت درس بخونی تا روز کنکور؟

اگ میتونی مطمئن باش قبولی گوشیو بزار کنار. فقط درس روزی ۱۳ ساعت فک کنم رتبه هزار بیاری شایدم کمتر تو همین‌زمان‌کم

بچه ها یه کانال دارم برای دانش آموزای دهم تجربی .....توی روبیکاست....خیلی کانال خوبیه هم چالش تست داریم هم انگیزشی هم مطالب درسی..... ....ممنون میشم عضو بشید خودم دانشجوی پزشکی هستم و درحال آموزش برای مشاور کنکور شدنم....اینم لینکش zistdahom100

اینی که بالا فرستادم کانال خودمه .....من انگیزشی زیاد میزارم ...و البته حل تست ممنون میشم عضو بشید....در ضمن اینکه الان انگیزتون رو از دست دادید طبیعیه ...اما به آینده فک کنید...به این فک کن که آیا هنوزم میخوای تو همین وضع بمونی....خودتو مجبور کن وضیعت تغییر بدی

البته من برادرم😅 نا امیدی گناه کبیره اس  امیدت بخدا باشه تا الان خوب خوندی ولی نباید ول کنی ...

داداش خب زودتر میگفتی جنسیتو، میگم اردیبهشت کنکور دادی یا خرداد؟ 

امتحان نهایی چقدر سختیش بود؟ 

چرا دیگه امسال قبول شدم

بدون ترمیم؟ 

نگاه کن من امسال دارم یازدهم انسانی میخونم و امسال نهایی داریم و خب الانا که وسط امتحانای ترم یکم دارم میفهمم نهایی خعلی سخت خواهد بود نمیدونم چکار کنم حجم مطالب خیلی زیاده مخصوصا تاریخ و جامعه و دینی و روان داداش یک راهنمایی بکن 

بدون ترمیم؟  نگاه کن من امسال دارم یازدهم انسانی میخونم و امسال نهایی داریم و خب الانا که وسط ...

والله چی بگم من خودم خیلی حفظیاتم خوب نبود،حفظ کردن عذاب آور بود اصن.

الان دیگه باید مفهومی بخونی چون سوالا مفهومی شده و توی درسایی که حجمشون زیاده باید زیاد مرور کنی ،میدونم سخته ولی چاره ای نیس باید خیلی بخونی

...