2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 145 پست
ان شاءالله هرچی خیره ...سال قبل منطقه ما حتی ی دونه دبیری هم نمی‌خواست فقط ۳ تا ابتدایی خیلی زوره وا ...

احتمالا دبیری امسال باشه چون ظرفیت زیاد شده

ایشالا که بهترینا برات اتفاق بیفته ،

اعتقادم اینه که خدا هیچ تلاشی رو بی مزد نمیزاره

با تلاش و توکل به خواستت میرسی

...

من حس میکنم امسال قبولی 😍 پارسال چقد خونده بودی ؟ 

هیچی  🕳😥😂پوچ و تهی 

البته دهم و یازدهم خوب خونده بودم ولی برای امتحانات مدرسه نه کنکور نمراتم در حد ۲۰ بود 

بعد سال دوازدهم برنامه داشتم برا کنکور که زدم جاده خاکی داستان عشق و کوفت و زهرمار خدا لعنت کنه من و اونو💔😂 یعنی نمرات نهاییم رو باید می‌دیدی همه ۹و۸ به زور قبول شده بودم 

کنکورم صدقه سری دهم یازدهم درصدام ۴۰ بود میانگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یه سوال فرنگیان فقط میتونی از شهر خودت انتخاب رشته کنی؟شهر دیگه یا شهرستان دیگه نمیشه؟

نه گلم بومی هس استان و شهر خودت 

البته میشه همون شهر چون استان الکیه ظرفیت انقدر کمه ک جا برای شهر دیگ نیس

از من میشنوی تمرکزت رو بزار دوازدهمت چون هم نهاییا رو خوب میدی که میشه ۵۰ درصد کنکورت.بعد توی خود کنکور تستای دوازدهمو میزنی.یکمم دروس تخصصی و مهم دهم یازدهمو بخونی خیلی خوب میشه.وقت داری ولی به شرطی که عالی شروع کنی بخونی‌.ماهیو هروقت ازاب بگیری تازس

هیچی  🕳😥😂پوچ و تهی  البته دهم و یازدهم خوب خونده بودم ولی برای امتحانات مدرسه نه کنکور ...

انشالله امسال هردومون خانم معلم میشیم 🥺 

منم تو تجربی همیشه شاگرد اول بودم اما کنکورش شکست خوردم امیدوارم تو انسانی موفق بشم 

واقعا میشه بیشتر توضیح بدی یعنی بعدش باید ازمون استخدامی بدی؟

بله همون دروس فرهنگیانه فقط بعد مدرک استخدام میشی 

خیلیم راحتن من اصلا ب چشمم نمیاد حس میکنم دانشگاه نمیرم 😂 ثبت نام کردم زبانم لال اگر نشه با روش دیگه معلم بشم 🥺

بله همون دروس فرهنگیانه فقط بعد مدرک استخدام میشی  خیلیم راحتن من اصلا ب چشمم نمیاد حس میکنم د ...

ععه دانشگا ازاد ثبت نام کردی؟بنظرم کار خیلی خوبی کردی

منم امسال اگ نشه ثبت نام میکنم دانشگا ازاد رشته آموزش ابتدایی

بعد بنظرم من تابستونم واحد بردار ک بجای اینکه ۴ سال بخونی توی ۳ سال تموم کنی بعد آزمون استخدامی بدی 

حالا ایشالا ک فرهنگیان قبولی ولی میگم اگ ی درصد نشد منم همین کارو میکنم