2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 145 پست
مرسی ازت حرفات خیلی ارومم کرد فداتشم♥️

گلم منم متولد۸۳ام.  تازه میخاستم الارم بزارم از فردا شروع کنم ب جدی خوندن. میای باهم بخونیم؟ 

البته من رشته تجربیم

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گلم منم متولد۸۳ام.  تازه میخاستم الارم بزارم از فردا شروع کنم ب جدی خوندن. میای باهم بخونیم؟&nb ...

واقعا ینی هستن کسایی ک تازه میخان شروع کن

عزیزم پرقدرت شروع کن .من رشتم انسانیه وگرنه باهم میخونیم

ایشالا قبولیت 🥺♥️

انسانی بودم،۶تا۹ ساعت میخوندم ، تازه من بد خوندم مرور نمیکردم ،و اینا باعث شد رتم بد بشه ،راستش چون ...

بنظرت کسی که تا اخر دی ماه روانشناسی اقتصاد جامعه شناسی رو فیکس با هدف هفتاد درصد عربی رو هدف پنجاه درصد فلسفه منطف رو هدف ۳۰ درصد جمع کنه کامل ( منظورم از هدف اینه تو هر چیزی این درصد بگیره از این درسا)

بهمن و اسفند و فروردین و یه کوچولو از اردیبهشت زمانش میمونه و فنون و تاریخ جغرافی و ریاضی 

امیدش چقد باشه ؟ 😔

منم پارسال مثل شما کنکوری بودم ولی الان بیدارم دارم برای امتحان رشته مورد علاقم میخونم.تقریبا هم بعد کنکور دی جدی شروع کردم برین استارت برنین که انشالله موفق باشین

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

واقعا ینی هستن کسایی ک تازه میخان شروع کن عزیزم پرقدرت شروع کن .من رشتم انسانیه وگرنه باهم میخونیم ...

آره عزیزم مشاور ما میگه تازه بعد از دی ماهه که حتی دوازدهما جدی شروع میکنن به درس اون موقع رقابتا قشنگ خودشو نشون میده😜