2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 47 پست
میگم گاز و باز کنم باهم بمیریم منو بچم دوتایی

ببخشید اگه تند حرف میزنم اصلا قصدم این نیست که دلتو بشکونم ولی حالت خوبه واقعا؟

میخوای بچتو بکشی؟

پس چرا بدنیاش اوردی

بابا همه آدما به اندازه کافیوتو این زندگی دارن دست و پا میزنن چراااا بچه دار شدی وقتی خودت حالت خوب نیست آخه چرااااا

از روانشناس کمک بگیر اگه دوسش داری

داشتیم خوب می‌شدیم  ک خانواده اش اومدن خونمون .

پدرش از دماغ فیل افتاده نماز میخونه فک میکنه پیغمبر همه باید دست ب سینه بمونن براش کلا رو فاز لجبازی بود دیشب از قصد بلند بلند صحبت می‌کرد ک بچم بیدار بشه چون دید گوشی دست منه گفت این ک بیدار 

امروز هم ک گف اگ جدا شید مگ چی میشه اصلا بزرگتر نباید اینج اینجوری بگه 

خلاصه ک اومدن زندگیمو نابود کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اگه تند حرف میزنم اصلا قصدم این نیست که دلتو بشکونم ولی حالت خوبه واقعا؟ میخوای بچتو بکشی؟ ...

یهویی شد بچه دار شدیم دوسش دارم اندازه همه دنیا خب اگ من نباشم کسی نگهداریش نمیکنه درست و حسابی بعدش باهم بمیریم بهتر دیگ 

ن سختی دنیا میبینه ن گناهی میکنه تازه میره بهشت 

یهویی شد بچه دار شدیم دوسش دارم اندازه همه دنیا خب اگ من نباشم کسی نگهداریش نمیکنه درست و حسابی بعدش ...

چه مادر صبور و فداکار و مهربانی 

مرسی که هنوز زندگی نکرده میفرستیش بهشت 

نمیدونم چطور از طرف بچه ازت تشکر کنم 

فقط میگم خیلی خیلی داری بد تصمیم میگیری 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
داشتیم خوب می‌شدیم  ک خانواده اش اومدن خونمون . پدرش از دماغ فیل افتاده نماز میخونه فک میکنه پ ...

یه آدم بزرگی میگفت میخواستم جهان را آرام کنم خودم را آرام کردم فهمیدم جهان هم آرام گرفت

از خودتون شروع کنید

بقیه رو ول کن رو خودت تمرکز کن حال خودتو خوب کن خودتو دوس داشته باش میبینی که هیچی ارزش اینو نداره بچتو بکشی

بابت این موضوع قطعا بعدا که حالت خوب شد عذاب وجدان میگیری

عزیزم منم حالم خوب نیست تاپیکامو بخونی میبینی خیلیم آدم بدیم منکرش نمیشم هرشب و هرروزم کارم گریه اس

واسه همین واست بالا منبر نمیرم خودم خوشحال ولی خدا رو بیار تو زندگیت نه با نماز نه با قرآن فقط حسش کن فقط باهاش حرف بزن با امام حسین حرف بزن مگه میشه آرومت نکنه؟حتی اگه آدم مذهبی نباشز

یهویی شد بچه دار شدیم دوسش دارم اندازه همه دنیا خب اگ من نباشم کسی نگهداریش نمیکنه درست و حسابی بعدش ...

گناه کشتن ی انسانو میزاری گردن خودت؟؟؟؟؟اونم فرزند کشی!!!!!!!ی بچه رو از زندگی محروم کنی که پدر اون پرروئه؟؟؟یا خودش بیتربیته به مرده ها فحش میده؟؟؟حالت خوبه؟؟؟؟؟فکر خودتو بچه ت باش،هر کی هر حرف بدی بزنه خودش مدیون میشه،و تو خودتو بچه تو بخاطر ببخشی بیتربیتی یکی دیگه به اشد مجازات میرسونی؟؟؟؟؟؟؟با چه عقلی خواهر من؟گاز باز کنم یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!بچتو شیر بده بگو گور پدر هر چی ادم آزارگر و خونه خراب کنه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
میدونم

پس اگه میدونی 

خواهشا خودتو جمع کن 

سر یه موضوع مسخره جون یه انسان رو نگیر 

خودت رو که بکشی تکلیفت مشخصه 

ولی اگه یه انسان دیگه رو بکشی واقعا انسانیت رو کشتی 

نگای دستای کوچولوی بچه ت کن 

نگاش کن چه ناز و کیوته 

وقتی براش شکلک درمیاری چطوری میخنده 

پس صبور باش 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
میگم بعد من زجر نکشه

اولا که خدا هست 

دوما که چرا شما نباشی که بعدش زجر بکشه باید باشی اتفاقا و بشی مونس بچت

سوما فارغ از اینکه چه آدمی هستی معتقدی یا نه از امام حسین کمک بگیر از ابالفضل کمک بگیر بخدا کاری به اعتقادت ندارما گفتم من خودم کلیم گناه میکنم منظورم این نیس بری دو رکعت نماز بخونی نه فقط حرف بزن کمک بخواه بگو آقا منو فرستادن دم خونت ردم نکن همین 

معجزه میکنه بهت قول میدم قسم میخورم جوری حالت خوب شه که نفهمی حتی چه جوری

من نمیدونم از زندگیت نمیتونم راهنمایی درستی بهت بکنم ولی میدونم خودکشی و اینکه بچتو بکشی راه درستی نیست

نمیدونم خبر داری یا نه اما برنامه زندگی پس از زندگی رو قسمت های خودکشی رو ببینی متوجه میشی که اون دنیا قراره هر لحظه تا زمان مرگ واقعیت تو اون شرایط باشی

از حضرت زهرا بخواه بهت مادری رو یاد بده تنها کمکی که میتونم بکنم اینه 

حق میدم بهت خسته شدی ناراحتی دلشکسته ای از آدما انتظار نداری دلتو بشکونن 

ولی شما تازه مادر شدی بخاطر بی ادبی یکی دیگه میخوای بچتو بکشی پس فردا سر هر اتفاقی میخوای به این فکر کنی که بچتو بکشی؟

خواهش میکنم ازت درمان کن خودتو پیش یه روانشناس خوب برو یه بچه سالم تربیت کن نه یه بچه که همش چشمش به یک مادر ضعیفه که اولین فکری که میاد تو ذهنش اینه که بکشتش

میدونی اگر بفهمه میخواستی بکشیش چی به سرش میاد؟

میگه حتی مامانمم منو نخواست 

لطفا کمک کن به خودت و درمان کن و دیگم از این فکرا نکن هیچ وقتم نذار بچت متوجه شه به روزی میخواستی بکشیش

الان تحت فشار بودی این فکر به ذهنت اومد ولی دیگه بهش فکر نکن

حق میدم بهت خسته شدی ناراحتی دلشکسته ای از آدما انتظار نداری دلتو بشکونن  ولی شما تازه مادر شد ...

کاش اینقدر ک تو بفکری یکی از اطرافیان من بفکر بود من حتی از خانواده ام هم حمایتی ندارم