2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 47 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتم گفت توام از چشمم افتادی

عزیزم 

آدما وقتی یسری خط قرمز دارن و بقیه اونو رد میکنن یا باید اون آدم و بذارن کنار یا با میل باطنی خودشون باهاش کنار بیان یا یه روشی رو پیاده کنن که اون آدم تغییر بده رفتارشو

نمیشه که التماسش کنی کار اشتباهی نکنه ناراحتم بشی همزمان باهاش اینجوری شخصیتت میاد پایین

شما اول ببین چیکار کردی که این حرف و زده چجوری گفته و چجور آدمیه بعدش با توجه به اون فکر کن که چجوری درستش کنی نه نیازی به خودکشی و طلاقه نه اینکه بسوزی و بسازی 

فقط کافیه حلش کن مسئله رو

پس بمون و برای بچت خودت مادری کن در ضمن تا مدتی شوهرت رو کم محلی کن تا به اشتباه خودش پی ببره 

قبلا هم بخاطر جاریم کتکم زده بی محلی کردم بدتر شده میگ بذار خانواده ام برن ببین چکارت کنم

باردار نیستم ۷ ماهه شیرخوار 

واااااای خدایا شیر خوار چقدر ناز و کوچولو🤩🤩😍😍😍😍😍😍وای 😘از دور ماچ به لپش😅 پسره یا دختر🙂؟خب دیگه اصلا نباید به این چیزا فکر کنی عیبب نداره فراموش کن یکم منطقی فکر کن به بچت‌ به آینده که پیش این کوچولوی‌ ناز باشی 

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

گزینه منم ر...یدم به مرده های تو بهترین گزینست،کسی که به مرده طرف فحش میده دوبار اینو بشنوه دهنشو میبنده،فحش دست هیچ مرده ای نمیرسه فقط خودشو مدیون کرد

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

خواهش میکنم ازت خواهش میکنم خواهش میکنم کار بی فکری انجام نده

شما در برابر اون بچه مسئولی و در آینده هرچی که بشه مسئولیتش با شما و پدرشه

اگر با بودنت تو این زندگی خودت و بچه اذیت میشید و طلاق واسش بهتره تا کوچیکه طلاق بگیر مسئولیت همه چیم بپذیر اگر نه تنهاش نذار مسئولییییی مسئوووول

واقعا باورم نمیشه 

تو دعوا حلوا پخش نمیکنن که 

تویه حرف زدی 

اون یکی 

شده دعوای گنده 

حالا میخوای خودتو بکشی ؟ 

تاسف آوره

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش