2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن کودک

96 بازدید | 4 پست

کسی تجربشو داشته؟دوسالونیمشه چند تا کلمه بیشتر نمیگه خیلی نگرانم. لجبازم هست یه کارم بگم بکن یا فلان چیزو بده انجام نمیده تو چشم زول میزنه بهم میخنده یکی با لهجه حرف بزنه بهش میخنده با اینکه خودش حرف نمیزنه انگار بخاد مسخره کنه کسیو اونجوری.گوشی و برمیداره ف شکن روشن میکنه میره اینستا میره تو گالری فیلمارو میبینه یه چیزی قایم کنی ببینه فرداشم یادشه کجاست ولی فرمان پذیری نداره  .خوب میشه؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دقیقا پسرم اینطور بود،از سه سالگی حرف زد الان چهار سال و نیمشه،مثل بلبل حرف میزنه،اطرافیان خیلی اذیت ...

فرمانپذیریم نداره ولی یه کار بد بخاد بکنه یواشکی زیر چشمی نگات میکنه ببینه دعواش میکنی یا حواست نیست خیلیم بازیگوشه

فرمانپذیریم نداره ولی یه کار بد بخاد بکنه یواشکی زیر چشمی نگات میکنه ببینه دعواش میکنی یا حواست نیست ...

حالا به پزشک خودش اینا رو بگو ضرر نداره،ولی پسرم همینطور بود،منظورت از فرمانپذیری اینه که اگه کاری ازش بخوای انجام بده ،انجام نمیده؟یا یه کاری بد بهش بگی انجامش نده گوش نمیده،پسر من همینطور بود،خیلی عصبی شده بود چون نمیتونست حرف بزنه،ولی همه چیزو میفهمید