2777
2789
عنوان

بی توجهی مرد به زن در جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 40 پست
اره انگار خودشم دوست نداشت اینجوری بشه و حواسش نبوده

نباید ازش میپرسیدی باور کن اگه دلش می‌خواست میتونست یه حرکتی اشاره ای چشمکی پیامکی چیزی انجام بده نیاز به گفتن نبود اصلا 

میگن مردها رو ۳جا باید بشناسی وقتی توی جمع خانواده اشه وقتی توی جمعی و اون با فامیل و دوستاش سرش گرمه وقتی که خیلی پولداره 

اسی عزیزم دقیقاااا حق داری ازالان پیگیرش باش و یادش بده گاهی مردا بلدنیستن باید یادشون داد نزار بعدادیر بشه بهش یاد بده بگو محبت کن توجمع اگه کنارم نمیتونی بشینی حداقل هرازگاهی نگاهم کن بدونم بیادم وبفکرمی بگو اینجوری بیشتر خوشحالترم ازهرچی مرده متنفرم

لایک نکنید                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم الان حس میکنم زیادی حساسیت نشون میدم

نه من میفهمم حست چیه مشکلی نیست شماخواستتو یه بارکه حوصله داشت بهش بگو یه ویژگی مثبتشم درکنارش یادآوری کن تا تاثیرگذارباشه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
نه من میفهمم حست چیه مشکلی نیست شماخواستتو یه بارکه حوصله داشت بهش بگو یه ویژگی مثبتشم درکنارش یادآو ...

دقیقا مشکل من اینکه عجله میکنم و به موقع نمیگم حرفمو

اره انگار خودشم دوست نداشت اینجوری بشه و حواسش نبوده

خوب پس طبیعیه ، همیشه خواسته هاتونو با همسرتون مطرح کنید هیچوقت فکر نکنید که خودش باید بدونه! شما باید به ایشون یاد بدید که ایشون بیشتر با خصوصیات اخلاقیتون آشنا بشن

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اگه دوباره این رفتارو داشت چی

دوباره متذکر بشید اما با نرمی نه با تندی که خدایی نکرده سر لج بیوفتن

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
دقیقا مشکل من اینکه عجله میکنم و به موقع نمیگم حرفمو

اشکال نداره سخت نگیربه خودت حس کردی موقعش نبود بزار یه بار دیگم که شرایطش بود بگو

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
مرسی از راهنماییت دوست خوبم

خواهش میکنم عزیزم💜