2777
2789
عنوان

بی توجهی مرد به زن در جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 40 پست
معمولی

خب پس هیچی دیگه دنبال چیشوگرفتی 

عادیه دیگه نگااون مردانکن که هی توجمع قربون صدقه الکی زنشون میرن اونا یه جاشون میلنگه بقیه خیلی عادی برخوردمیکنن دلشونم نمیخادرابطه صمیمی باهمسرشونوبقیه ببینن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه ساله سر خونه زندگی خودمونیم

الهی که خوشبخت بشین عزیزم

شاید هم ما اشتباه میکنیم و اونا موقعیتشو ندارن ولی من حس میکنم تو اون جمع از یاد شوهرم رفتم 🤔

بعد عروسی بهتر شده بنظرت

اونجور که من دلم میخواد نه واقعیت 

بعضی وقتا به این فکر میکنم جدا از من اونم مشغله و تفریح و فکر و خیال داره نباید توقع داشته باشم همه حواسش به من باشه ولی خب با خودم مقایسه میکنمش برای همین اذیت میشم

الهی که خوشبخت بشین عزیزم شاید هم ما اشتباه میکنیم و اونا موقعیتشو ندارن ولی من حس میکنم تو اون جمع ...

فداتشم زنده باشی همچنین♥️

از یاد که نرفتی قطعا بنظرم واسه اینه که مردا مثل زن ها نیستن 

اره انگار خودشم دوست نداشت اینجوری بشه و حواسش نبوده

خب دیگه قضیه منتفیه.مشکل چیه دیگه؟

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀