2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

145 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ی خواهرشوهر دارم هروقت از من ی حرکت خوب و مثبت میبینه یا محبت میبینه ب مادرش هیچی نمیگه فازش چیه اوسکول نمیدونم 

چندوقت پیش ی قرصی رو ب مادرشوهرم گفتم بگیره بعد عکس قرصو فرستادم واسه خواهرشوهرم ک بره بگیره چون اونا سواد ندارن هنوز دو هفتس گذشته نگفته ک من براش فرستادم بهانه امتحان بچشو آورده منم امروز ب مادرش گفتم ک عکس قرصو خیلی وقته فرستادم بهت نگفته؟خلاصه اینکه حالم ازش بهم‌ میخوره عقده ای بدبخت

چرا نمیتونم ربط پارگراف اول و دوم رو به هم بفهمم!!!
نکات مثبت شما رو خواهر شوهرتون نمیگه...چه ربطی داشت به نفرستادن عکس قرص؟؟
یعنی اینکه عکس قرص رو فرستادین که مادرشوهرتون براتون بگیره محبتتونه؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چرا نمیتونم ربط پارگراف اول و دوم رو به هم بفهمم!!! نکات مثبت شما رو خواهر شوهرتون نمیگه...چه ربطی د ...

ببین کلا هرکار مثبت ک من در حقشون بکنم از زنگ زدن گرفته تا کارای خوب دیگه هیچکدوم نمیگه بعد ی مدت میفهمم ک مادرشوهرم بی خبره از کاری ک کردم با این حال ک هرروز ب هم زنگ میزنن ولی حالا ی حرکت اشتباه سهوی کنم انی به مادرشوهرم میگه ک منو بد کنه پیشش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلا هرکار مثبت ک من در حقشون بکنم از زنگ زدن گرفته تا کارای خوب دیگه هیچکدوم نمیگه بعد ی مدت می ...

خب شما کارهای خوبتون رو مستقیما انجام بدین
به خود مادرشوهرتون زنگ بزنین یا کلا هرچی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خب شما کارهای خوبتون رو مستقیما انجام بدین به خود مادرشوهرتون زنگ بزنین یا کلا هرچی...

نه دیگ مثلا بچه خواهرشوهرم مریض بود من خیلی زنگ زدم بهش رفته بود بهش گفته بود فلانی نه خودش نه شوهرش زنگ نمیزنن بپرسن چون منم به مادرش نگفته بودم ک بهش زنگ میزنم و بچشو میپرسم این رفته بود اونجوری گفته بود یا تازگیا قهر کرده بود از شوهرش اومده بود خونه باباش من خیلی حالشو پرسیدم دیدم مادرشوهرم اصلا خبر از حال احوال کردنای من نداره کلا هیچوقت خوبیامو نمیگه 

نه دیگ مثلا بچه خواهرشوهرم مریض بود من خیلی زنگ زدم بهش رفته بود بهش گفته بود فلانی نه خودش نه شوهرش ...

بیخیال ولش کن...بذار بگه...همینکه همسرت  محبتتو ببینه کافیه...

اره دیگ اون ک هست ولی اینجور آدما هم بیخودن از چشم میفتن

اره واقعا...
اعصاب خودتو الکی خورد نکن بانو...ارزششو نداره🩷