2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم ای وای چرا؟کار سنگین کردی؟؟

نه ولی همش لکه بینی و دو بارم خونه قرمز دیدم الان هم خیلی کم شده یکم لکه بینی دارم 

سر دخترم هم اول بتا سه هزار بود بعد نصف شد بعد رفت بالا 

اون موقع هم لکه بینی داشتم 

ولی اینو جون بتا خیلی کمه و خونه تازه هم دیروز دیدم دیگه فک کنم دفع کردم ولی هنوز پریود نشدم 

بارداری اولم لکه بینی داشتم یکی دوبار خون تازه ولی خوب عدد بتا خیلی بالا بود 

ولی این یکم بیشتر خون تازه دیدم لکه بینی هم که از اول بود عدد بتا هم از اول پایین بود 

از صبح اشتها ندارم اصلا حال روحیم خوب نیست مامانم خونمون بود دخترمو فرستادم با مامان رفت منم همینجوری درازکش رو تخت حوصله هیچی رو هم ندارم 

از صبح اشتها ندارم اصلا حال روحیم خوب نیست مامانم خونمون بود دخترمو فرستادم با مامان رفت منم همینجور ...

گلم به این زودی خودت رو نباز. شیاف استفاده کردی؟قرص دوفاستون هم بند میاره لکه بینی رو.من آبان که افت بتا داشتم و بعدش هم سقط،خیلی شدید بود درد و خونریزیم.انشاالله بتای تو زود دوباره بره بالا.تجربش رو هم که داری.

چندروز بعداز موعد بتات ۱۱۸ بود؟؟

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
گلم به این زودی خودت رو نباز. شیاف استفاده کردی؟قرص دوفاستون هم بند میاره لکه بینی رو.من آبان که افت ...

عزیزم شیاف فقط استفاده میکردم که یه دونه هم صبح گذاشتم

دکتر گفت نزار دیگه خیلی بتا پایین بعید میدونم چیزی باشه البته دکتر خودم امروز نبود از دکتر سایتا ویزیت تلفنی گرفتم 

دیشب هم ریتم بیمارستان سونو شکمی که هیچی ندید 

روز موعدم یعنی ۲۱ ام بتا ۱۱۸ بود امروز ۷۹ بود خوب خیلی گذشته ببین هیچ رشدی نکرده عدد بتا😭 

گلم به این زودی خودت رو نباز. شیاف استفاده کردی؟قرص دوفاستون هم بند میاره لکه بینی رو.من آبان که افت ...

مامانم میگه خوب تو مدل بارداریت اینجوریه دیگه میگم اخه مامان اینو هم خون‌تازه بیشتر دیدم هم عدد بتا خیلی پایینه و فاصله تکرار آزمایش هم بیشتر از یه هفته هست