2777
2789
کی این اتفاق افتاد ؟دفعش راحت بود یا اذیت شدی ؟ الان خداروشکر بارداری درسته ؟ چند ماه بعد اقدام کر ...

عزیزم ۲۷ مهر فهمیدم باردارم هشتم آبان سقط شد.خیلی راحت بود مثل یه پریود. فقط دوبار لخته دفع کردم و تموم شد. سونو واژینال هم رفتم بقایا نداشتم. چون هفته پایین بود دکترم گفت میتونم اقدام کنم. ۱۵ آذر هم آخرین باری بود که پریود شدم.الان هم خداروشکر باردارم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
میدونی چی یکم نگرانم میکنه چند شب پیش سمت راستم بدجوری درد گرفت یه شب تا صبح که دیگه همون بود بعد او ...

آخه اگر خدای نکرده خارج رحمی بود اولا بتا عجیب و غریب میرفت بالا دوما خونریزی شدید داشتی.

منم شب قبل از افت بتام خیلی دل درد داشتم. دکتر سونوگرافی گفت معمولا بچه هایی که از لحاظ ژنتیکی مریض هستن خودشون سقط میشن. بارداری قبلی هم خیلی لکه بینی داشتم اما دکتر با دارو و استراحت جلوی سقط رو گرفت.اما ای کاش همون اولاش سقط میشد و به هفده هفته نمیرسید.چون تا عمر دارم یادم نمیره😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه اگر خدای نکرده خارج رحمی بود اولا بتا عجیب و غریب میرفت بالا دوما خونریزی شدید داشتی. منم شب قب ...

من کلا ۴ یا پنج تا شیاف استفاده کردم میترسم هموناهم دفع رو سختتر کنه حالا فردا برم دکتر ببینم چی میگه 

عزیزم ۲۷ مهر فهمیدم باردارم هشتم آبان سقط شد.خیلی راحت بود مثل یه پریود. فقط دوبار لخته دفع کردم و ت ...

خداروشکر عزیزم انشالله تا اخرش به سلامتی و آرامش برات طی بشه برای منم دعا کن به زودی باردار بشم صحیح و سلامت باشه 

اخی عزیزم مگه نگفتی راحت مثل یه پریودی بود 

چرا اینی که آبان سقط کردم مثل پریودی بود.اما پارسال بهمن یه دونه هفده هفته سقط قانونی انجام دادم

من کلا ۴ یا پنج تا شیاف استفاده کردم میترسم هموناهم دفع رو سختتر کنه حالا فردا برم دکتر ببینم چی میگ ...

به نظرم دیگه استفاده نکن. من یکی گذاشتم اما وقتی رفتم سونو گفت سقط شده دیگه نذاشتم

خداروشکر عزیزم انشالله تا اخرش به سلامتی و آرامش برات طی بشه برای منم دعا کن به زودی باردار بشم صحیح ...

خیلی ممنون گلم انشاالله.امیدوارم خدا هرچه زودتر به شما یه نینی صحیح و سالم بده💝