2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس از درج خودکار با تکمیل خودکار، کدهای تأیید را در پیام‌ها و نامه‌ها حذف کنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کد تأیید خودکار پاک میشه 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

ببین یه آپشنی هست تو گوشی 

که وقتی تو سایتی ثبت نام میکنی، یا هرچیزی که برات کد میفرستن

اون کدی که اس ام اس میشه خود گوشی اتومات وارد می‌کنه 

حالا این میگه میخوای هر کدی که اتومات وارد شد اس ام اسشم پاک بشه ؟؟

آقایون دعوت به دوستی ندن
باید فعال کنم یان کدوم بهتره

من میگم نه

چون ممکنه گوشی اتومات کدو بزنه یهو دستت بخوره پاک بشه یهو سایت هنگ کنه هرچی

دوباره باید کد بفرسته

اما اگه فعال نباشه اس ام اس پاک نشده میتونی بری ببینی کدو

آقایون دعوت به دوستی ندن

میگه کد تاییدی که برات اس ام اس میشه و ایمیل میشه می خوای بعد از اینکه به صورت خودکار استفاده شده پاک بشه از اس ام اسات و ایمیلات؟

بنظرم اینکار رو نکن چونکه شاید یبار هکت کردن لااقل پیامش مونده باشه بفهمی کسی خواسته وارد سامانه ایت، چیزیت بشه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.