2777
2789
عنوان

یعنی طلسم شدیم؟

158 بازدید | 11 پست

اعتقادی به دعا و دعانویسی و..ندارم ولی به چشم زخم اعتقاد دارم

از شهریور بدترین اتفاقا واسمون میوفته

خودم تصادف کردم داییم سرش به زمین خورد و خونریزی مغزی کرد بابابزرگم قلبش مشکل دار شد مامانم دستش کیست گرفته و ظاهرا باید عمل کنه خواهرم قبلا عمل فتق کرده بود خیلی سال پیش و الان برگشته و باید عمل کنه از یه طرف عموم افتاده دنبال سهم و ارث از بابام...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتقاد نداری به دعا نویسی بعد تاپیک طلسم زدی ؟؟؟؟!!! نه عزیزم نه چشم زخمه نه جادو .توزندگی یهویی می ...

قبلا هم مشکل داشتیم به بی پولی و..خوردیم بیماری و مریضی که عادیه ولی توی مدت ۴ ماه عادیه اینهمه اتفاق بد؟

قبلا هم مشکل داشتیم به بی پولی و..خوردیم بیماری و مریضی که عادیه ولی توی مدت ۴ ماه عادیه اینهمه اتفا ...

اره چیه مگه بارها این چیزا رو اتفاق افتاده بعدم برطرف شدن .شماهم که اعتقاد نداری روت هیچی اثر نمیکنه 

لایک نکنید .توروخدا 
نه اثر داره؟

ارع این احتمال هست ی نفر کل خاندان یا فامیلتون چشم زده باشه موقع اسفند دود کردن بگو شنبه زا یکشنبه را تا جمعه زا بعد بگو متولد دهه 1300 دهه1310 و... و کسایی که اول حرفشوت ا ، ب ، ت ،ل و... هست و چند نفر اسم چشم شورا پر زن مخصوصاً که ظن داری اگه اسمش رد بشه برطرف میشه