2777
2789
عنوان

دعوا شده بیایید

134 بازدید | 20 پست

من با همکلاسم تقریبا یکماه چت میکردیم و کم کم یجورایی دیگه متوجه شدم خوشش میاد ازم منم بدم نمیومد خلاصه همه چی خوب بود دیگه درحدی ک هرشب هرشب تلفن چت و......  مقطع لیسانس هم نیستیم  پس زیاد بچه نیستیم 

خلاصه همه چی اوکی بود  اینم بگم دانشگاه من شهرستانه و اونم اهل اونجاس امتحانم دیشب تموم شد دیگه گفتم برم شهرمون چون صبح جایی کار داشتم مجبور بودم برم  ب هرکی از خانوما گفتم ماشینش جا نداشت امتحان ۷ شب تموم شد جرعت نکردم اسنپ یا تاکسی تنها بگیرم بعد یکی از بچه ها هم ک آقا بود شب قبل گف میرم مشهد جا دارم فقط من و دوستم هستیم گفتم باشه میام دیشب ب همکلاسیم گفتم  اصلا یادم نیس بهم چی گف بعد امتحان زنگ زد گف چیکامیکنی گفتم منتظرم دوستت بیاد بریم مشهد گف اوکی قطع کرد و دیگهههه سرد سد تا امروز ک گف از چشمم افتادی منم گفتم اوکی  گف مهم نیس برات گفتم هرچی پرسیدم نگفتی چرا ناراحتی  بعد گف برا اینکه گفتم نرو رفتی و این چیزا منم گفتم دلایل خودم رو و اینکه بازم گفتم نمیدونستم ناراحت میشی عذرخواهی کردم اما بازم کش داد و گف  دیگه نگاه قبل بهت ندارم منم گفتم چی فک کردی چون باتو خوبم بابقیم اینم؟ گف فکر بدی نکردم اما تو کتم نمیره اون موقع شب با دوتا پسر غریبه بری مشهد منم گفتم توضیح دادم هرجور خاسی فک کن گف اوکی منم گفتم شب بخیر اونم گف شب بخیر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگید چکا کنم دیگه پیام ندم ن؟ اخه گف اره از چشمم افتادی

ن دیگه اگر قهر کرده که کارش درست نیست ببخشید مگر نامزد یا همسرته که اینطور رفتار میکنه صلاح شما تو دست اون نیست که تعیین تکلیف کنه برات اصلا پیام نده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچا بچا معنی اینو بگین؟ در جان کنمت جای نه در دل و دیده

😂😂😂🤚

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

یعنی از اعماق تهم دوستت دارم نه به چشم و دل بلکه مثل جان برام باارزشی

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

در جان کنمت جای، نه در دل و دیده. علامت‌های نگارشی خیلی تاثیر داره فرزندم بوس

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مرسیی عزیزممم😍 از اعماق تهم؟😜

خاهش💖دقیقا😂