2777
2789

حوصلم سر رفته بگید😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

قشنگترین فیلم کروئلا 

بهترین خوراکی از نظر من نون خامه ای😂🥺

بهترین کتاب اثر مرکب

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکویید گیم

۱۹۸۴

کیک شکلاتی

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

فیلم پیکی پلایندرز 

کتاب دختری که رهایش کردی و کوری و مردی به نام اوه

خوراکی لازانیا 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

فیلم حوض نقاشی .. یه حبه قند و اینجا بدون من 

مهمان مامان و کمدی ام فقط رجب ایودیک . اینارو خیلی دوس داشتم 

خوراکی چن شب پیش رفتیم ی جا فست فودی چون رژیمم خیلی نمیتونم از این چیزا بخورم ولی وعده ازاد بود شوهرم گف بریم اینجا ی هاتداگ پنیری داره معرکه . اقا خوردن همانا وابسته شدن همانا خیلی خوشمزه بود( دلتون نخاد) 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

شهرزیبا سنتوری شهرزاد البته قدیمی هستند

شهرزاد بچگیم دیدم

آخرش همون شد که قباد مرد؟ دیگه ادامه ندادن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

قشنگترین که نداره

فیلم: تنت، میان ستاره ای ، پرستیژ ، چه بر سر دوشنبه آمد، قلمرو بهشت ، همه قسمت های ایکس من ، بادبادک باز ، دوازده مرد خشمگین ، کریسمس پیشین، ۵فوت فاصله و.....

کتاب: کیمیاگر، زهیر، من پیش از تو ، من بعد از تو ، و باز هم من، دختری که رهایش کردی، انسان خردمند ، مشهورتر از خورشید، ملت عشق ، بوف کور، توپ مرواری و......

غذا هم همه غذاهای سنتی شهر های مختلف....

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.