2777
2789
عنوان

برای قد کشیدن

1429 بازدید | 41 پست

سلام من ۱۷ سالمه قدم ۱۵۷ حدودا قبلا فک میکردم ۱۶۰😑😂💔 ۵ روزه شروع کردم با برنامه افزایش قد پیش میرم و روزی ۵۰۰ تا طناب میزنم 

حالا این برنامه دوتا بخش داره یکب قبل ۱۸ سالگی یکی بعدش 

بنظرتون بعد ۱۸ سالگی رو خم شروع کنم یا با همین یدونه پیش برم؟

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والیبال اینا برو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اگه صفحات رشدت بسته باشه که چون خانمی احتمالا بسته است .تلاش نکن دیگه بلند نمیشی فقط ممکنه با ورزش اصلاحاتی تو استخوان های پا یا کمرت ایجاد بشه که ظاهرا دو سانتی بلندتر نشونت بده ولی بعد کنار گذاشتن ورزش برمیگردی به حالت قبل 

چند سال از پریودت میگذره ؟

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

من کلاس اول راهنمایی ۱۳ سالکی ۱۵۵ بودم و همون سال پریود شدم قدم تا ۱۸ سالکی ۱۷۳ شد 

اینم بگم رزمی میرفتم و مربی باهامون کششی کار می‌کرد شاید به خاطر اون قد کشیدم 

اکثر رزمی کارایی که دیدم قد بلند 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دختر خانمها نهایت ۳ سال بعد از پریود صفخات رشدیشون بسته میشه و در سن حدودا ۱۷ سالگی دیگه بلند نخواهند شوند چیزی که فوق تخصص های  غدد الان تو مطب هاشون  دارند میگند .

من کلاس اول راهنمایی ۱۳ سالکی ۱۵۵ بودم و همون سال پریود شدم قدم تا ۱۸ سالکی ۱۷۳ شد  اینم بگم ر ...

اره منم دوتا از دوستام جدو و تکواندو کار میکنن قدشون بلنده

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'
۵ سال فک کنم 

۱۵۷ عالی است عزیزم 

مادرهای الان آرزو دارند فرزندشون ۱۵۷ بشه . قدر بدون

ورزش کن .

حجامت قد برو .تلاش کن ولی من حقیقت را بهت گفتم 

خودت را اذیت نکن .

اره منم دوتا از دوستام جدو و تکواندو کار میکنن قدشون بلنده

برو رزمی تکواندو بهتر از جودو 

وشو و تکواندو بهت پشنهاد میکنم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند