2777
2789
عنوان

سوال چرت ولی...

129 بازدید | 3 پست

دوست پسرم مربی بچه هاس ژیمیناستیک فردا قراره برم باشگاهشون برای اولین بارهمو ندیدیم ولی دوهفتس حرف میزنیم میخوام برم باشگاهشون یه شهر دیگس من تازگیا خیلی پاهام بو میگیره خجالت میکشم اونجا برم باشگاه کفشمو دربیارم میدونم سوال چرتیه ولی از این کفش جورابیا میپوشم بو نمیگیره ولی تابستونیه اونا چیکار کنم بعدشم شهرما چون کوچیکه نمیتونم بگم بیاد ماشین هم نداره اخه ۲۳ سالشه منم ۲۱

با فیلم های دکتر هلاکویی خیلی زندگیم بهتر شد 🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای کفشت کفی چرم بگیر

طبیعیه بو نمیگیره یا خیلی کم میگیره تابستونا خنک و زمستونا گرمه

اکثر کفی ها پلاستیکه و بوی خیلی بدی میگیره

جوراب پلاستیکی اصلا نپوش

فقط نخی

هر وقت پاهات بو گرفتن

کفش و کفی رو بشور

کفی چرم گرفتی اگه خوب شدی یک جفت کفی اضافه یدک هم بگیر که مرتب کفی رو دربیاری و بشوری

به نظر من نود در صد خوب میشه

ضمنا شاید خیلی حساسی

اگه خبرش رو بعدا بدی خوبه که بدونم چی شده

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر