2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم مامانم و شوهرم  هرچی راه سنتی و صنعتی و شیمیایی رو روم امتحان کردن جواب نداد 🙂🙂

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من اگه شیاف نزارم باید برم بیمارستان اینقد شدید میشه

الان ک باردارم نمیتونم برام ممنوعه ولی شیاف دیکلوفناک و ایبوبروفن ارومترم میکرد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من دارم مامانم و شوهرم  هرچی راه سنتی و صنعتی و شیمیایی رو روم امتحان کردن جواب نداد 🙂🙂

منم حیلی دکتر رفتم اصلا خوب نشدم هیچ داروهای شیمیایی کبدم رو التهاب اورده. فقط باید مراعات کرد مثلا اتاق خوابت کاملا تاریک باشه گرسنه نمونی و وقتی سردرد بگیرم بادکش میندازم خوب میشم انی

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم حیلی دکتر رفتم اصلا خوب نشدم هیچ داروهای شیمیایی کبدم رو التهاب اورده. فقط باید مراعات کرد مثلا ...

منم دقیقا همینطور زیاد تو نور گوشی نگا نمیکنم نمیزارم نور لامپ با خورشید تو چشمم بزنه زیاد گرمم نمیش گرسنه نمیمونم عصبی نمیشم زیاد 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)