2789
سلام کسی درکم نمیکنه توجه نمیکنن خانواده بهم احساس میکنم همه جا تنهام همه جا حرفمو میگن بدمو میگن به ...

چند سالته در چه مورد ی صحبت کردی که درک نشدی مگه اتفاقی افتاده که بدت رو میگن یا بهت میخندن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودمو مدام با دختر عمه ام مقایسه میکنم داره رشته ای که دوستش داشتمو میخونه و من رشته ای که بابام فرستادتم

باعث شده از اوج جوونیم لذت نبرم 

حس میکنم من پیشرفت نمیکنم اون خیلی اوضاعش خوبه

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
تفاقی بدی برات افتاده؟ خاطره بدی حس بدی؟

اره من یه مدت پیش اتفاقی برام افتاد هنوزم درگیرشم و بعد اون همه چی من عوض شد قبلا من اعتماد ب نفس خیلی داشتم الان احساس بیعرضه بودن میکنم قبل اون من پشتکار داشتم اراده ک تحت هر شرایطی اونی ک میخواستم و انجام میدادم الان منفعلم 

فقط دوست دارم تنها باشم همیشه و بخوابم فقط موقع خواب ذهنم آروم میشه

خودمو مدام با دختر عمه ام مقایسه میکنم داره رشته ای که دوستش داشتمو میخونه و من رشته ای که بابام فرس ...

اولین قدم اینه که به پدرت بگی به چه رشته ای علاقه داری و دلایل پدرت رو هم بشنوی و بگی به چه رشته ای علاقه داری و راهی هست که خارج از دانشگاه علاقتون دنبال کنی

اولین قدم اینه که به پدرت بگی به چه رشته ای علاقه داری و دلایل پدرت رو هم بشنوی و بگی به چه رشته ای ...

پدرم نمیپذیرع 

چون میگه باید وکیل بشی 

من رشتم تجربی بود 

دختر عمم داره می‌ره به کشور دیگه داروسازی بخونه،

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
پدرم نمیپذیرع  چون میگه باید وکیل بشی  من رشتم تجربی بود  دختر عمم داره می‌ره به ک ...

خب وکیل شدن هم جذابیت خودش رو داره  اما اگر واقعا نمیتونی بپذیری مستقیم یا با واسطه به پدرت بگو یا اینو بخون به درآمد که رسیدی علاقت رو دنبال کن اگه واقعا پدرت نمیپذیره

خب وکیل شدن هم جذابیت خودش رو داره  اما اگر واقعا نمیتونی بپذیری مستقیم یا با واسطه به پدرت بگو ...

گزینه ی دوم خوبه حداقل 

البته من اعتماد به نفسم پایینه دلیل مقایسه ام می‌تونه این باشه؟