2777
2789

بهتره که از روغن های زیتون، کنجد طبیعی استفاده کنن

بیشتر خام خواری یا آب پز باشه غذاها

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من از دکتر تغذیه سوال کردم(برای سرطان معده)

گفت کلا چربی حیوانی مصرف نکنید، چون خود بافت گوشت قرمز چربه ماهی یکبار، چربی مرغ هم میگیرید، ماهی و مرغ رو آب پز یا بخار پز میکنید، کبابی به شرطی مجازید که یه دست بپزه و اگر سوخت باید سوخته رو بریزید دور

خود سرخ کردنی که کلا ممنوعه (ففط مجاز به تفت دادنید، میگن بادمجون سرخ شده.... اگر بادمجون سرخ شد صاف میریزی سطل آشغال)

روغن معمول پخت و پز که مناسب نیست،

روغن کنجد التهاب زا هست و استفاده نشه

به ترتیب زیتون فرابکر برند معتبر(برای روی غذا)، زیتون تصقیه شده (برا پخت و پر)، بعدش آفتابگردون و بعدی دقیق یادم نیست فکر کنم کانولا بود

غذاهایی مثل کباب گوسفندی و انواع فست فود ماهی یکبار برای رفع هوس(بیشتر بخاطر جنبه روانی که بیمار اذیت نشه و فکر کنه از همه چی منع شده)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجب خام گیاه خواری که دوستمون گفتن

فوق تخصص سرطان تاکید کرد که خام گیاه خواری برا همه خوبه جز سرطان معده(فقط موز و سیب که بافت حالت پخته دارن مجازه)

خودمم از دکتر تغذیه سوال کردم که اونم تایید کرد خام خواری برا سرطان معده ممنوعه

اینم گفتم بگم که کسی دچار مشکل نشه 

عزیزم درباره لبنیات اطلاعی داری؟ کره و خامه و ماست و شیر

شیر و سرشیر و ... مثل گوشت ممنوعه

برای بحث کلسیم هم فقط از لبنیات تخمیری مثل ماست و پنیر کم چرب میشه استفاده کرد

که اگر یبوست دارن پروبیوتیک باشه بهتره

البته این چیزایی که تازگیا از دکترا شنیدم و نه صحتشو میدونم نه اون زمان شیمی درمانی ازش اطلاع داشتم که امتحان کنم 

ممنون

قربونت عزیزم، خیلی خوبه که دنبال تغذیه صحیح هستید چون تاثیر مستقیم رو درمان داره

راستی تا فصل لبو هست استفاده کنید،

من یه لبو کوچک، 2تا هویج و 2تا سیب میشستم، پوست میگرفتم ، آبشو میگرفتم برا دو روز کافی بود. (لبو خام طعم خاک داره، اگر همراه هویج بعد ضدعفونی و پوست گیری چندساعت تو آب خیسش کنید، طعم بهتری میگیره)

کسی چندین سال درگیر سرطان بود این روشو یادم داد که وقتی به دکتر گفتم ، گفت اگر ضدعفونی کامل باشه و روزی یه فنجون بیشتر نباشه که قندش بخواد نتیجه عکس رو سلول سرطانی بده و تازه باشه نه یه هفته مونده عالییییه

*** البته همون یک فنجون رو با شکم خالی و ناشنا نخورن که قند میره بالا و خوب نیست

هر سوال دیگه ای داشتید بپرسید، خوشحال میشم کمکی از دستم برمیاد انجام بدم

ان شاءالله همه بیمارا لباس عافیت بپوشن

قربونت عزیزم، خیلی خوبه که دنبال تغذیه صحیح هستید چون تاثیر مستقیم رو درمان داره راستی تا فصل لبو ه ...

ممنون که لطف کردی و  وقت گذاشتی 

بیمار ما سیروز و سرطان کبد داره 

و کلا بعضی دکترا میگن هیچ نوع رژیم خاصی نداره 

بعضی ها هم هر نوع غذای چرب و یا با طبع گرم و .. ممنوع میدونند چون میگن کبد نمیتونه این مواد رو تصفیه کنه بهش فشار میاد 

ممنون که لطف کردی و  وقت گذاشتی  بیمار ما سیروز و سرطان کبد داره  و کلا بعضی دکترا ...

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم، وظیفه ادمیزاد کمک به همنوعه

به نظرم اگر دکترتون راهنمایی دقیق نمیکنه، یه دکتر تغذیه برید چون شیمی درمانی و رژیم درمانی مکمل هم هستن

برا مثال تصور کن از اینور دارو ها رو فرستادی به جنگ سرطان، از اونور گوشت گوسفندی رو کباب کنی ، بدی به سلول سرطانی که قوی بشه و  تو این جنگ کم نیاره؟!!!...

در صورتی که مرغ و ماهی بهش بدی چون دوست نداره، نمیخوره و تو جنگ شکست میخوره

والا دکتر معروف و چیره دستی انتخاب کردیم ولی متاسفانه انقدر سرش شلوغه برا بیمار وقت کافی نمیزاره و بیشتر از طریق دستیاراش انتقال اطلاعات میده

اتفاقا چون اطلاعی از بیماری ایشون نداشتیم گوشت قرمز زیاد مصرف کردن اما بعدش فقط مرغ و ماهی و ...

شما بیمار سرطانی داشتید ؟

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم، وظیفه ادمیزاد کمک به همنوعه به نظرم اگر دکترتون راهنمایی دقیق نمیکن ...

والا دکتر معروف و چیره دستی انتخاب کردیم ولی متاسفانه انقدر سرش شلوغه برا بیمار وقت کافی نمیزاره و بیشتر از طریق دستیاراش انتقال اطلاعات میده

اتفاقا چون اطلاعی از بیماری ایشون نداشتیم گوشت قرمز زیاد مصرف کردن اما بعدش فقط مرغ و ماهی و ...

شما بیمار سرطانی داشتید ؟

والا دکتر معروف و چیره دستی انتخاب کردیم ولی متاسفانه انقدر سرش شلوغه برا بیمار وقت کافی نمیزاره و ب ...

بله، مادرم(معده)

دکترا همشون همینن ، باید با انبر حرف رو از تو دهنشون بیرون کشید

یکیش اینکه قبل شروع شیمی درمانی باید دندانها بررسی بشه چون در طول درمان مشکلات دندانی بخاطر داروها پیش میاد ولی نمیشه دندانپزشکی رفت

یا هر دارویی برای بیماری دیگه ای مصرف میکنید حتما باید اطلاع بدید

یا اینکه ان شاءالله درمان به خیر و خوشی تموم شد، هر سال آخر تابستون باید واکسن آنفولانزا بزنن (البته اینو بعد پایان درمان از دکترتون بپرسید چون میدونم الان که نباید زد)

بله، مادرم(معده) دکترا همشون همینن ، باید با انبر حرف رو از تو دهنشون بیرون کشید یکیش اینکه قبل شر ...

دندونشون مصنوعی هست

البته این رو هم بگم شیمی درمانی از نوع شریانی هست  بعتی از شریان اصلی کبد وارد میشن و مواد مستقیم روی خود تومور ریخته میشه و طبق سرچی که داشتم سیستمی نیست و عوارض کمتری داره

مادر شما در حال شیمی درمانی هستن؟ میتونم بپرسم چه علائمی دارن؟چند وقته متوجه شدید؟