2777
2789
عنوان

لاغریی

188 بازدید | 11 پست

سلام 

من اومدم با ۳۷ کیلو اضافه وزن داغون

میخوام تا عید شده ۱۰ کیلو ولی کم کنم

یه رژیم خوب سریع میخوام دوتا ژیم یخ و کانادایی ۱۳ روزه که تحقیق کردم سریع بودند و برای تایم محدود من تا عید مفید اما از عوارضشون ترسیدم

الانم خانم های عزیز اگر تجربه دارین بگین که کمک کنید امسال حداقل خوش هیکل بشم🥲😂

برای ورزش عم بگم اصلا وقتش رو ندارم و صرفا میخوام فقط رژیم باشه نه ورزش 

بیا از نو شروع کنیم☆

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم ۲، ۲ونیم هفته پیش ۸۵ بودم الان ۸۲ونیم این مدت رژیمم کنترل کردم ، کمتر خوردم و سعی کردم کربوهیدر ...

من اتفاقا خیلی در روز میخورم یعنی جدیدا که دقت کردم دیدم الکی گشنم هم نباشه باز میخورم 

و تصمیم فعلا اینه میان وعده و اینجور چیزارو ه حذف کنم کلا و وعده غذایی هم یدونه باشه در روز توی ساعت ۶ بعد از ظهر اینا و صبحم با چایی شروع کنم امیدوارم تاثیر بزاره

بیا از نو شروع کنیم☆

سلام 

همسر من یه رزیم گرفت ظهرا کدو وگوجه و مرغ بخار پز میخوره 

شبا گردو وعسل یا نون ماست یا سفیده تخم مرغ ابپز میخورد تو ۱ ماه ۸ کیلو کم کرده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

لطفا منم لایک کنید 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

رژیم اصولی بگیرین که تحت نظر باشه این رژیمای شوک و هالیوودی و اینا عوارض داره ریزش مو میگیرین و کلی اسیب دیگه تازه برگشت هم داره ولی وقتی تحت نظر باشین ویتامین و مکملایی که میدن نمیذاره بدن ضعیف بشه