2777
2789
عنوان

رنگ مو

222 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

میخواستم موهای مادرم رو رنگ کنم، موهاش سفید شدن باید از چه اکسیدان و رنگ مویی استفاده کنم؟ اگه چیز دیگه ای هم لازم است ممنون میشم بگین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم رنگ روشن دوست داره همیشه براش رنگ فندقی با اکسیدان 9درصد میزنم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من مامانم رنگ روشن دوست داره همیشه براش رنگ فندقی با اکسیدان 9درصد میزنم

من شنیدم که رنگ باید از n5 نمیدونم پایین تر یا بالاتر باشه که مو سفید رنگ برداره

رنگ فندقی نمیدونین n چنده؟

بگم ازین مدل رنگ بهم بدن؟

اره عزیزم بزن تواینترنت رنگای اکسترا کامل ترتوضیح میده

چون موهای مادرت سفیدشده وپیگمنت هاشوازدست داده بایدرنگ قوی بزاره که اکستراهاقوی هستن اکستراهای طبیعی خب مارنگای طبیعی از N1داریم تاN10شمامیتونی بین اینایک رنگی انتخاب کنی که بنظرم ۵و۶بهتره 

مثلااگه ۵یا۶خواستی بزنی بگورنگN5.00رومیخوام

من شنیدم که رنگ باید از n5 نمیدونم پایین تر یا بالاتر باشه که مو سفید رنگ برداره رنگ فندقی نمیدونین ...

رنگهای که  n5 هستن خیلی تیره میشن من که بزنم سفیدی ها رو میگیره رنگ بیول یا دنی میگیرم خیلی خوبه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز