2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقيقا مث شما لوله چپم بخاطرخارج رحمي ازدست دادم اون ماه كيست داشتم قرص سيبل داد دكترم و هم رفتم ...

عزیزمممممم اصلا نگران نباش  خیلیا کلا مادر زادی ی لوله دارن من وختی خارج از رحم باردار شدم خیلی ناراحت و ناامید بودم ازاینک دگ باردار نشم ازاینک چون ی لوله دارم شانسم کمه و باید سال‌های منتظر بمونم برای بارداری اتفاقا منم بعداز عمل خارج رحم کیست گرفتم مثانه م عفونت کرد ۲ماه درگیر بودم برای کیست من قرص دوفاستون خوردم و بعداز عکس رنگی پودر اینوفولیک من لوله سمت راستم سالم بود‌ باز همون ماه اول اقدام بر خلاف تصوراتم باردار شدم و امروز میرم برای تشکیل قلب ایشالا ک قلب بچم نرمال بزنه و سالم باشه و از خدا میخام خیلی زود باردار بشی و خدا ی نی نی سالم بهت بده 🌱♥️

خدایا شکرت

انشالله توکل بخدا شما تنبلی نداشت اون تخمدانت ک باهاش باردار شدی؟ ماهی ک عکس گرفتین چند روز بعد اقد ...

عزیزم من تنبلی تخمدان نداشتم احتمالا لوله سمت چپم خوب نبوده من همون ماهی ک عکس دادم ی هفته بعدش اقدام کردم ولی دگ نکردم گفتم ی وقت نباید اقدام میکردم و گفتم از ماهه بعد اقدام کنم نگو همون ی بار گرفته بود و من نزدیک موعد علائم داشتم ک فهمیدم باردارم

خدایا شکرت

اره خيلي وقتي ك اقدامم قرص جلوگيري خوردن داغونم ميكنه😭 أوريل براي كيست؟

قرص دوفاستون بخور مانع تخمک‌گذاری نمیشه و میتونی تو اقدامم باشی کیستتم درمان میکنه

خدایا شکرت

سلام من هشت ماه پیش باردار شدم ولی هفته ده سقط کردم . دکتر گفت بعداز سه ماه اقدام کن . چندماهی هست تو اقدام هستم. ماه گذشته با وجود دوفولیکول خوب باردار نشدم. دکتر گفت عکس رنگی بگیرم. واقعا نیاز هست ؟ چون من ۸ ماه پیش باردار شدم 

سلام من هشت ماه پیش باردار شدم ولی هفته ده سقط کردم . دکتر گفت بعداز سه ماه اقدام کن . چندماهی هست ت ...

عزیزم عکس رنگی کلا خیلی خوبه ممکنه لوله ای مسدود باشه ب نظرم حتما برو 

خدایا شکرت

عزیزمممممم اصلا نگران نباش  خیلیا کلا مادر زادی ی لوله دارن من وختی خارج از رحم باردار شدم خیلی ...

منم لوله سمت راستم رو دارم مرسي از دعاي خوبت عزيزم

ازخدا ميخوام كه امروز صداي قشنگ قلب ني نيتو بشنوي و دلت شاد بشه وسالم بغل بگيريش انشالله

قرص دوفاستون بخور مانع تخمک‌گذاری نمیشه و میتونی تو اقدامم باشی کیستتم درمان میکنه

ماه قبل دوفاستون خوردم تخمدان راستم بود رفتش ولي ايندفه سمت چپم زده٤سانت بخاطراين دكتر سيبل داد

فقط دعا كن زود حامله بشم

گاهي ميگم فقط حامله بشم هر چي سختي باشه تو بارداري تحمل ميكنم

ماه قبل دوفاستون خوردم تخمدان راستم بود رفتش ولي ايندفه سمت چپم زده٤سانت بخاطراين دكتر سيبل داد فقط ...

ایشالا حامله میشی عزیزم استرس نداشته باش و خودتو بسپار ب خدا

خدایا شکرت

عزیزم من تنبلی تخمدان نداشتم احتمالا لوله سمت چپم خوب نبوده من همون ماهی ک عکس دادم ی هفته بعدش اقدا ...

دکتر میگه ماهی بعدی ک عکس رنگی میگیری اقدام داشته یاش درسته؟

ب من قرص اوزیل داده

عزیزمممممم اصلا نگران نباش  خیلیا کلا مادر زادی ی لوله دارن من وختی خارج از رحم باردار شدم خیلی ...

منم نا امید شدم از اینکه دوست داشتم زودتر بچه دار بشم چون ۵ساله اقدام نکرده بودم و تازه تصمیم ب بچه دارشدن داشتیم و فک‌میکنم دیر شدش