2777
2789
عنوان

عکس رنگی

318 بازدید | 26 پست

سلامممم خانوما لطفا جواب بدیننننن

من این ماه عکس رنگی رحم دادم و هیچ مشکلی نداشتم شوهرمم تست اسپرم داد ‌کاملا سالم بود روزهای تخمک گذرای رابطه داشتم  سه روز تا پریودیم مونده از دوروز پیش سینه هام متورم شده ونوکش درد میکنه و اطراف نوک سینه روی هاله سینه ام پراز رگ و مویرگ شده همشم خستم دلم میخان کنار بخاری دراز بکشم فقط ب نظرتون باردارم لطفاااا جواب بدید

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاااا؟اخه ۷روز مونده ب پری آزمایش دادم ۹.۸بود ناامید شدم ولی علائم بیشتر شد

عزیزم با دار شدی؟؟؟؟منم دیروز عکس رنگی رفتم دکترمم کلی دارو تقویتی داده .من جفت لوله هام بسته بودن سمت راستی فقط باز شد 

عزیزم با دار شدی؟؟؟؟منم دیروز عکس رنگی رفتم دکترمم کلی دارو تقویتی داده .من جفت لوله هام بسته بودن س ...

سلام اره رفتم قم عکس رنگی بیهوشی من کلا ی لوله دارم ک اونم باز بود یکی لوله هام بارداری خارج رحم ازدست دادم

خدایا شکرت

سلام اره رفتم قم عکس رنگی بیهوشی من کلا ی لوله دارم ک اونم باز بود یکی لوله هام بارداری خارج رحم ازد ...

شما باردارشدین؟

من لوله سمت راستمو از دست دادم نگرانم بعد از عید میخوام عکس رنگی بگیرم از لوله چپم

شما باردارشدین؟ من لوله سمت راستمو از دست دادم نگرانم بعد از عید میخوام عکس رنگی بگیرم از لوله چپم

باردار شدم اونم همون ماه اول با اولین اقدام عکس رنگی عالیه👍

خدایا شکرت

شما باردارشدین؟ من لوله سمت راستمو از دست دادم نگرانم بعد از عید میخوام عکس رنگی بگیرم از لوله چپم

اصلا نگران نباش منم لوله سمت چپمو از دست دادم خدا ک همه درارو ب روی آدم نمیبنده اصلا فک نمیکردم انقد زود باز باردار بشم باوجود ی لوله ایشالا شمام ب زودی باردار بشی و خدا ی نی نی سالم بهت بده♥️

خدایا شکرت

اصلا نگران نباش منم لوله سمت چپمو از دست دادم خدا ک همه درارو ب روی آدم نمیبنده اصلا فک نمیکردم انقد ...

منم دقيقا مث شما لوله چپم بخاطرخارج رحمي ازدست دادم اون ماه كيست داشتم قرص سيبل داد دكترم و هم رفتم عكس رنكي لوله راستم باز كرد

دعا كن تو اقدام بعد پريوديم حامله بشم دارم ديونه ميشم بهتر أزهر كسي دركم ميكني بچه اولم اقدامم

اصلا نگران نباش منم لوله سمت چپمو از دست دادم خدا ک همه درارو ب روی آدم نمیبنده اصلا فک نمیکردم انقد ...

انشالله توکل بخدا شما تنبلی نداشت اون تخمدانت ک باهاش باردار شدی؟

ماهی ک عکس گرفتین چند روز بعد اقدام کردین؟