نلی_قشنگم مدیر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 عنوان النگو📷📸 | مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست ببینین چطوره؟به دل خودم نیست.....مجبور شدم گرفتم....اول ی مدل دیگ گرفتم رفتم باشگاه موقع والیبال حواسم نیود توپ خوردکج شدن خیلی....مجبور ب تعویض شدم بطور اینو گرفتم...مطر بدین لطفا ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔 1402/10/17 | 14:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیابانووووو عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2119 فکر کنم بهش هم نازگل میگن هم بحرینی.. مرسی عزیزم کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8404 دقیق یاد نیس ولی فکر کنم ۱۰ تومن کلا ۱ هفته دستم بود شنبه خریدم چهارشنبه شکست سلام خواهر خوبی توروخدا شما قبلا مایع گوشتون تکون خورده چقدر طول کشید خوب شدید؟؟
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 سلام خواهر خوبی توروخدا شما قبلا مایع گوشتون تکون خورده چقدر طول کشید خوب شدید؟؟ سلام من الان اتفاقی سوالتون رو دیدم ببخشید متوجه نشده بودم.....فقط با استراحت خوب شدم....حدود ۱ هفته استراحت زیاد بعدشم تحرک زیاد و باشگاه تعطیل تا ۲...۳ماه ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8404 سلام من الان اتفاقی سوالتون رو دیدم ببخشید متوجه نشده بودم.....فقط با استراحت خوب شدم....حدود ۱ هفته ... علایمتون چی بود توروخدا؟
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 علایمتون چی بود توروخدا؟ سرگیجه شدید...ی مقدار تهوع....سرگیجه موقع دراز کش بیشتر بود ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8404 سرگیجه شدید...ی مقدار تهوع....سرگیجه موقع دراز کش بیشتر بود اجسام براتون چرخ میخورد؟سنگینی سر داشتی
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 اجسام براتون چرخ میخورد؟سنگینی سر داشتی یآدم نمیاد عزیزم فقط مطمئنم زمانی ک دراز کشیده بودم میخواستم پهلو ب پهلو بشم خیلی شدید میشد ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8404 یآدم نمیاد عزیزم فقط مطمئنم زمانی ک دراز کشیده بودم میخواستم پهلو ب پهلو بشم خیلی شدید میشد ممنونم التماس دعا