2777
2789
عنوان

نماز خوندن

308 بازدید | 63 پست

دوستان نماز نمیخونم😥میشه راهکار بدین؟! 😓🚶‍♀️

و اینکه یه بار یک نفر در مورد نماز خوندن باهام حرف زد☹️💔بعد ازم قول گرفت که نمازامو بخونم😕بعد نخوندم😶تا سه بار هم داخل بازه های متفاوت پرسید اما گفتم نخوندم بعد دیگه چیری نگفت بهم یعنی ناراحت ا شده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مگه برای اون نماز میخونی؟   

خودت باید بخوای 

منم میخوام بخونم  همون

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

دیگه این چیزیه ک خودت باید با خودت کنار بیای

من خیلی مقید به نماز هستم و همیشه تعجب میکنم کسانی ک واجبات رو انجام نمیدن در مشکلاتشون چیکار میکنن و ب چه کسی پناه میبرن؟؟!!

ب شخصه نماز خوندن بهم آرامش میده 

میدونی چرا باید نماز بخونیم؟ 

دلیلش رو با جون و دل بفهم 

به خدا اعتقاد داری؟ 

اگه نداری رفع شبه کن 

اونوقت واست اسون میشه 

بعد همه اینها باد صبا رو گوشیت نصب کن که سر موقع برات اذان بگه 

عشق کنی 

کاربری سال1399:)
با این حرفت شیطون وجودت داره بهت میخنده و خوشحاله از اینکه شکستت داده

راهکار میدید؟ اصلا چند روز همش با خودم کلنجار میرم و عصبیم😭🥺واقعا دلم می خواد نماز بخونم

نیمفهمم چرا باید نماز بخونم؟! 😓

خب باشه 

بیا با همدیگه حرف بزنیم 🌼

اول بهم بگو ببینم به خدا اعتقاد داری؟

مطمعنی هست؟راحت باش هرچی‌تو دلته بگو از اول خشتو درست بذاریم💚☘

کاربری سال1399:)
دیگه این چیزیه ک خودت باید با خودت کنار بیای من خیلی مقید به نماز هستم و همیشه تعجب میکنم کسانی ک و ...

آی گفتی... من میگم وقتی به عشق خدا دو رکعت نماز نمیخونیم آخه چطوری رومون میشه تو مشکلات هی بگیم خدا کمک...آخه به چه رویی

خب باشه  بیا با همدیگه حرف بزنیم 🌼 اول بهم بگو ببینم به خدا اعتقاد داری؟ مطمعنی هست؟راحت با ...

راستش فکر میکنم حواسش به من نیست 😢💔از کجا باید بفهمم مراقبمه؟ 😔

راهکار میدید؟ اصلا چند روز همش با خودم کلنجار میرم و عصبیم😭🥺واقعا دلم می خواد نماز بخونم

راهکار خاصی نداره عزیزم... به خاطر آرامش دلت بلند شو.. بگو اعوذ بالله من همزات الشیاطین... سریع وضو بگیر و بیا با عشق با خدای خودت حال کن و لذتش رو ببر.. تو نمیدونی من این جملات را به همه ی وجودم برات نوشتم