2777
2789
عنوان

بچها این نزوله؟

133 بازدید | 22 پست

ما برای یکاری پول نیاز داشتیم

از اطرافیان پول قرض کردیم

اونا پولشون قبلش تو بانک بود و خب ماهانه سود پولشون میگرفتن 

ما ازشون خواستیم پولشون از بانک دربیارن بما قرض بدن. همونقدی که بانک بهشون سود میداده ی خورده کمتر ماهانه ماهم بدیم بهشون. و هرموقع پولشون رو لازم داشتن بهشون بدیم 

این الان نزوله؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه بنده های خدا اشنان شاید چند ماه یبار شده ما سودشونم ندادیم

نزوله

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

وقتی مقداری سود برا پول تعیین میشه اون پول میشه نزول مگر اینکه مثلا بگین ما کار می‌کنیم هرماه یه مقدار از سودش رو میدیم مثلا یک ماه ۱۰ هزار یه ماه ۱۰۰ هزار ولی اگه سود تعیین بشه نزوله

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
حرام نباید تعیین میکردین که به نرخ سود بانکی بهشون پس میدید باید میگفتین یه چیزی میذاریم سرش

ن خب اینقد نمیدیم مثلا یکیشون صد میلیون داده 

گفتیم ماهی سه تومن مثلا 

ن خب اینقد نمیدیم مثلا یکیشون صد میلیون داده  گفتیم ماهی سه تومن مثلا

اصلا نباید مبلغ و به طرف بگی

نباید تعیین کنی چقد تا وقت موعدش

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

ما از یکی گرفته بودیم بانک 350 میداد ما بهش 400 میدادیم 

چند سال پیش 

بهش گفتیم به جای بانک بده ما ما سودی که بانک میده رو میدیم 

اگه گفتنش نزول باشه پس بانک هم که میگه این درصد سود میدم هم نزول

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
وقتی مقداری سود برا پول تعیین میشه اون پول میشه نزول مگر اینکه مثلا بگین ما کار می‌کنیم هرماه یه مقد ...

خب میدونین ما پولو برای خریدن ی ماشین گرفتیم 

ماشین که بیاد باهاش کار کنیم تا پول اولیه شون بتونیم بدیم. ب یکیشون که اصلا هیچی سود ماهانه ندادیم 

ب یکی دیگه چن ماهی یبار بنده خدا میگه الان /پول می خوام یکم بدین ماهم میدیم. چون روابط نزدیک خواهر برادری بینمونه

وقتی مقداری سود برا پول تعیین میشه اون پول میشه نزول مگر اینکه مثلا بگین ما کار می‌کنیم هرماه یه مقد ...

پس پولی که بانک میزاری هم حرام میشه دیگه 

چون چه بده چه بگیره سود تعیین میکنه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................