شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 363 عنوان چرخ خیاطی 825 بازدید | 8 پست سلام دوستای گلم من میخوام چرخ خیاطی بخرم ولی مورد خوب پیدا نمیکنم میشه مدل خوب بهم معرفی کنید با دلیل ؟راستی دوست جونیا چرخ خیاطی ژانومه ۳۹۹ چطوره راسته میگن خراب بشه دیگه قطعه تو ایران نداره ؟ 1402/10/17 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم۰ابیشونم عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 جویی جک سیروبا بابام شرکت کارگاه مانتو داره بهترین چرخ های صنعتی اینا هستند Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 363 جویی جک سیروبا بابام شرکت کارگاه مانتو داره بهترین چرخ های صنعتی اینا هستند ایشالا کار پدرتون پربرکت باشه ولی ممنونم من چرخ غیرصنعتی میخوام از مدل ژانومه و یا کاچیران
چشم۰ابیشونم عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 ایشالا کار پدرتون پربرکت باشه ولی ممنونم من چرخ غیرصنعتی میخوام از مدل ژانومه و یا کاچیران اونا اسباب بازی و دکور هستند چرخ نیستند اگه واقعا دنبال خیاطی هستید فقط صنعتی Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
kamandjn عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 55 چرخ خیاطی های جانتک را با قیمت مناسب از سایت اعتماد کالا خریداری نمایید.
شیدا۷۸ عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 7789 اونا اسباب بازی و دکور هستند چرخ نیستند اگه واقعا دنبال خیاطی هستید فقط صنعتی ای بابا یه تنه همه رو نکوب جان دل راسته دوز اینا که شما گفتی مگه نیست ؟
شیدا۷۸ عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 7789 استارتر جانتک نخر حیف پولته من ژانومه ۸۰۲ دارم نزدیک هفت ساله بکوب هم دارم استفاده میکنم غیر از دوخت لباسای خودمو خونوادم نزدیک پنجاه میلیون برا بقیه دوخت زدم باهاش هنوز هم سرویس نکردم بدبختو
شوکتیم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 363 ۸۰۲ میگن استوک هستش و ۸۰۲ آ ساخت تایوان تو بازاره قیمتشم خیلی بالاست