2777
2789
عنوان

خانم ها کمک

207 بازدید | 16 پست

من یه مشکل به نظرم بزرگی دارم اونم اینکه دستم به دور انداختن هیچی نمیره علل الخصوص لباس کیف و کفش همش خودم دعوا میکنم همش میگم آخه نگه داشتی چی بشه ولی بازم دلم نمیاد بندازم دور تو کمدهام پر از چیزهای غیرقابل استفاده است یعنی بعضی هاشون اونقدر داغون قابل بخشیدن هم نیست ولی بازم نگه شون داشتم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار اراده کن همه رو بنداز بره 

دلم خیلی میخواد صدبار در میارم بندازم دور دوباره میذارم سر جایش الان یه هفته است یه کیسه لباس دور ریختنی جلو در ببرمش هنوز سر جایش

خیلی بده 

منم تا چند وقت پیش همینطور بودم تا حدی که 

۱۸ ساله ازدواج کردم و بعضی از لباسای مجردیمو هنوز داشتم کمدام داشت منفجر میشد دیگه جا نداشتم 

تا اینکه با زندگی مینیمال آشنا شدم و شروع کردم به پاکسازی

خواستی بهت توضیح بدم روشم رو 

خدایا شکرت 🙏🏻
خیلی بده  منم تا چند وقت پیش همینطور بودم تا حدی که  ۱۸ ساله ازدواج کردم و بعضی از لباسا ...

ارره خوندم تاپیک کاش بهم توضیح هم بدی

بی دل ی قیچی بنداز وسط شون مجلور میشی دور بندازی

یا ن فک کن ب این ک تو این سرما خیلیا تو این سطلای زباله دنبال ی لباس حتی نازک یا پاره میگردن تا ی ذره بتونن خودشونو گرم تر کنن.

و تو میتونی چیزای اضافی ات رو تمیز و مرتب تا کنی بذاری داخل مشما ی تمیز و از دسته ی سطل زباله ی سرکوچه تون اویزون کنی تا اونا ازش استفاده کنند 

بی دل ی قیچی بنداز وسط شون مجلور میشی دور بندازی یا ن فک کن ب این ک تو این سرما خیلیا تو این سطل ...

ببین من اخلاق جوری که بنا باشه پول خرج کنم برای کمک راحت این کار میکنم بگن یکی نیازمند راحت میلیونی می‌بخشم اصلا سخت نیست برام اما سر دور انداختن آنقدر بیچاره ام

ببین من اخلاق جوری که بنا باشه پول خرج کنم برای کمک راحت این کار میکنم بگن یکی نیازمند راحت میلیونی ...

اصن بحث سر ملیون نیس. این معتادا ملیون پول نمیخوان تو اینا رو ببر میلیارد میاد تو خونه ات از دعاشون 

اول کمدامو مثل اسباب کشی ریختم بیرون خودش چند روز زمان برد

هر چی دور انداختنی و غیر قابل استفاده بود جمع کردم گذاشتم سر کوچه

هر چی قابل استفاده و بخشیدنی بود رو هم دادم به نظافتچی ساختمان

وسایل و لباسای نو و قابل فروش که استفاده نمیشد و قرارم نبود استفاده بشه رو یه گوشه اتاق جمع کردم و شروع کردم به فروش تو برنامه دیوار و کمدا 

قیمت پایین گذاشتم که زود فروش بره 

خیلی زمان برد ولی شد 

شاید باورت نشه که از پول وسایل انباشته شده چند تا چیزی که لازم داشتم رو گرفتم و با بقیه ش هم یه دستبند ۲۰ میلیونی خریدم .

خدایا شکرت 🙏🏻
اصن بحث سر ملیون نیس. این معتادا ملیون پول نمیخوان تو اینا رو ببر میلیارد میاد تو خونه ات از دعاشون& ...

سعی میکنم واقعا همه تلاشم میکنم من بدونم کسی استفاده می‌کنه ابایی ندارم فوری می‌بخشم باور کنی یا نه اگه لباس یا چیزی باشه مارک روش باشه فامیل یا کسی خوشش بیاد در جا میذارم جلوش

اول کمدامو مثل اسباب کشی ریختم بیرون خودش چند روز زمان برد هر چی دور انداختنی و غیر قابل استفاده بو ...

واقعا ۲۰میلیون ؟!؟!؟!؟؟

اینایی که گفتم یکسالی زمان برد 

ولی خیلی حس خوبیه وقتی رفع انباشتگی میکنی 

فقط لباس نبود من از کمدای لباس شروع کردم و به کابینتا و کلا همه جای خونه رو رفع انباشتگی کردم 

تو گوشیم یه فایل بود فروشیا و فروش رفته ها 

هنوزم هست البته 

و با کمال تعجب بعد از این همه دور ریختن و بخشیدن و فروختن 

هنوزم که هنوزه وسایل اضافی زیاد دارم و به این فکر میکنم که قیلا چقد افتضاح بوده زندگیم 

خدایا شکرت 🙏🏻