2777
2789
عنوان

ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 37 پست
آخه یه جوری صحبت میکرد که انگار تو دوران نامزدیم داریم واسه عروسیمون برنامه میچینیم من خودم هدفم سرگ ...

شاید خودت اشتباه فکر کردی 

من خیلی سال پیش با پسر فامیل در حد صحبت دوستانه چت کردم و بهش گفتم که مثه داداش یا رفیق میمیونی واسم ولی اون دلبست و اومد خاستگاری و من جواب منفی دادم چون کیس من نبود موارد دلخواه من رو نداشت و دیدم چقدر زجر کشید و عذاب کشید من بعدش ازدواج کردم وقتی دید عروسی کردم اونم رفت زن گرفت 

توم به این دید بهش نگاه کن شاید دختره از اول دوست نداشته بع عنوان یه دوست باهات ارتباط داشته

۷ ۸ ماه روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی میشه سرکار گذاشتن خودتو اون . ۲۷ سالته بچه که نیستی اولا من اصلا مکالمه ...

طرز فکر اشتباهی داری 

رفیق من سنتی و با انتخاب خانواده ازدواج کرد الان در پروسه طلاقه میگه تفاهم نداریم 

ولی من با شناخت و آشنایی قبل ازدواج البته با حضور خانواده ازدواج کردیم و یه ازدواج موفق داشتم 

و بگم که منو رفیقم در یک ماه ازدواج کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خودت اشتباه فکر کردی  من خیلی سال پیش با پسر فامیل در حد صحبت دوستانه چت کردم و بهش گفتم ...

نه خب معمولا دوست معمولیت باهات تو قرارا ارتباط لمسی و عاشقانه نداره میدونی چی میگم... و خب معمولا اسم بچه هاشو انتخاب نمیکنه بگه دوس دارم اسم بچه هامون این باشه شاید فقط عقلش خیلی برای رابطه کوچیک بود هنوز

نه خب معمولا دوست معمولیت باهات تو قرارا ارتباط لمسی و عاشقانه نداره میدونی چی میگم... و خب معمولا ا ...

داش تو دیگ خیلی رفتی تو فازش بیخیال بابا غرورتو حفظ کن و دنبالش نرو کسی که بخواد بمونه تا تهش میمونه کسیم بخواد بره با همه چی می‌سازه دیگم درموردش فکر نکن خودتو با چیزی دیگ سرگرم کن 

طرز فکر اشتباهی داری  رفیق من سنتی و با انتخاب خانواده ازدواج کرد الان در پروسه طلاقه میگه تفا ...

من نمیگم شناخت نباید باشه اتفاقا باید شناخت باشه . باید دختر و پسر همو بشناسن باید از خصوصیات هم و از خواسته های هم مطلع بشن . البته با اطلاع خانواده . بحث من چیز دیگه ایه میگم با روش استارتر و از پشت تلفن شناخت پیدا نمیشه شما بیا من تا فردا صبح برات از زندگی پای تلفن حرف بزنم . اینکه نمیشه شناخت