2777
2789
عنوان

کارم درست بود؟

190 بازدید | 29 پست

دامادمون از مادرم چند تا سکه قرض گرفته بود برای پرداخت بدهیاش و وعده داده بود ک عینا برگردونه.سکه ها رو من برای مادرم خریده بودم از پول قرعه کشیش من باب پس انداز .چند روز پیش تماس گرفت ک سکه هایی ک برای مامان گرفتی چی بود گفتم گرمی ولی تعدادش رو یادم نیست.

حالا بجای سکه گرمی امامی، پارسیان خریده قرضش رو صاف کرده ک خب تقریبا سکه ای دو تومن فرق قیمتشه.

مامانم ازم درخواست کرد عکس سکه رو براش بفرستم بگم گرمیش از این نوع بوده چون در کل به قیمت روز تقریبا ۲۳ تومن مامانم ضرر کرد.مامان بنده خدا درآمدی نداره آخه

البته فکر میکنه مامانم به کسی نگفته این جریان رو.من فقط گفتم اون روز تماس گرفتیم پرسیدی اینه سکه ها+عکس

دامادمون پیامم رو دیده ولی جواب نداده.ب نظرتون خجالت کشیده؟ از دید شما ما کار بدی کردیم؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ولی در کل نتیجه خوبی نداد قرض دادن مخصوصا به دا ما  اونم به صورت طلا و سکه  باز نقد باشه ...

پس انداز دیگه ای نداشته مامان.از بقیه هم نقدینگی گرفت و صاف کرد.اسمش دامادِ ولی برادر ماست

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

سکه گرمی امامی چیه دیگه؟ منظورتون ربع و نیم هست؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ابجی تون باید میگفتم بهتر بود اینجوری بنظرم  یا مثلا شما به ابحیتون میگفتی که بگه  بلاخر ...

در جریان نیستن خواهرم منم نگفتم ک در جریانم فقط من باب تماس تلفنی ک داشتیم (مثلا) تصویر رو فرستادم ک متوجه اشتباهشون بشن

سکه گرمی امامی چیه دیگه؟ منظورتون ربع و نیم هست؟ 

نه گرمی دیگه.انواعش فرق میکنه ،ارزشش هم همینطور

انشالله که اینم درست صا‌ف ‌کنه مامانت‌ ضرر نکن‌‌ه    ض

انشاءالله ممنون.

چرا خانومش در جریان نیس؟🤔 ببخشید کنجکاو شدم 

بخاطر غرورش 

نگفته ک از ما پول قرض گرفته

طبیعیه

نه گرمی دیگه.انواعش فرق میکنه ،ارزشش هم همینطور

اگه حساب و کتابتون درسته و ۲۳ تومن مادرتون ضرر کرده که به نظرم شما کار خوبی کردین عکسو فرستادین.

حالا اگه به روش نیاورد خود مادرتون بگه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.