دخت_قشمی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 640 عنوان عکس هیکلم😐 1564 بازدید | 92 پست بگید ک خوبه یا ن😐۱۵۵ قدمه ۴۵ وزنمم 1402/10/17 | 01:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi3164 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 2671 کو ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5665 بده دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
آیلار_هستم عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 19071 خو تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5665 خا بگینومت دخت قشمی یکم دگ اگینی دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
__اورانوس__ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 3005 بده چرا دلت اینجوریه؟؟ امضاتو میگم اگر دوست داشتی بگوو کاربری سوم...