2777
2789
عنوان

کافه

131 بازدید | 20 پست

سلام 

دوستان 

من امروزکه کلاسم تموم شدچندتاازهم کلاسی هام گفتن بیایدیکم دوربزنیم بعدبریم منم رفتم اینارفتن کافه قلیونو چای سفارش دادن ولی من نه چایی دوس دارم نه اهل قلیونم باراولی بودکه باهاشون بیرون میرفتم بعدچون دوس ندارم لب نزدم ویه اب معدنی خوردم حساب کردن دونگ هرکی چقدرمیشه براهمه شد۲۴حتی من که قلیون نکشیدم ولی برامن ۳۰چون یه اب معدنی خوردم ۵ تومن بعدمنم چیزی نگفتم گفت انلاین نزن فردا نقدبیارمنم قبول کردم ۳۰تومن چیزی نیستاولی بچه هابنظرتون من قلیون نکشیدم منم بایددنگ قلیون بدم ؟خوشم نمیادفک کنن اوسکولم میخوام بدونم وضیفمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط پول آب رو بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نده 

۵تومن رو ببر بگو من فقط اب معدنی گرفتم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

همون اخه چرامن بایددنگ بدم میگفت چون باهم اومدیم بیرون همه بایددنگ بدن

الان بدی احتمالا هربار اگه بری همین باشه برنامه

ازهمین الان تکلیفتو مشخص کن فقط پول آب رو بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بهتره با چنین دوستانه رفت و آمد نکنید

ازرفتارشونم خوشم نیومدچون بددهن وبی شخصیت بودن تصمیم گرفتم باهاشون نگردم  ولی گفتم مشورت کنم ببینم منم وظیفمه دنگ بدم اخه 

ازرفتارشونم خوشم نیومدچون بددهن وبی شخصیت بودن تصمیم گرفتم باهاشون نگردم  ولی گفتم مشورت کنم بب ...

دنگ رو بدید مشکلی نداره وگر نه بعداً میگن خسیس هستید

کاربر آقا