2777
2789
عنوان

ترشحات آبکی

1012 بازدید | 11 پست

خانما امروز بیرون بودم بعد حس کردم خیس شدم برگشتم خونه دیدم ترشح دارم ابکیه و کمی رنگ سفید قاطیشه به نظرتون علتش چیه؟؟

حالت چسبناک و کش نمیاد علتش چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم اگه زیاد راه برم اگه استرس بگیرم  بیشتر میشه.. قرص اورژانسی تابحال مصرف نکردم...ولی ...

میگن علائم بارداری هم هست  من بیست و یک‌روزه سقط کردم میترسم حامله باشم😂

دخول عمیق نبود روز سیزدهم سقطم بود من فکر کردم خونم قطع شده بعد موقع رابطه خون داشتم کمی همسرم بی احتیاطی کرد مایعشو ریخت داخل واژن البته اولش بعد سریع با خون اومد بیرون گلاب به روت یکی دو ساعت بعد رفتم سرویس بهداشتی خون رقیق انگار ترکیب با اب مثل ادرار ازم خارج شد 

هجده ساعت بعدم اورژانسی دوتا با خوردم 

بعد ماه قبلم خوردم دو‌سه ماه قبل ترم اورژانسی مصرف کردم به نظرت اثز دتره ؟

احتمال بارداری هست؟

میگن علائم بارداری هم هست  من بیست و یک‌روزه سقط کردم میترسم حامله باشم😂 دخول عمیق نبود روز س ...

این حالتایی که میگی خیلی برای من پیش اومده ولی حامله نبودم.....احتمالش خیلی خیلی کمه

این حالتایی که میگی خیلی برای من پیش اومده ولی حامله نبودم.....احتمالش خیلی خیلی کمه

مرسی فدات شم فعلا ک پریود نشدم یک هفته از اورژانسی میگذره🤦🏼‍♀️😂

مرسی فدات شم فعلا ک پریود نشدم یک هفته از اورژانسی میگذره🤦🏼‍♀️😂

ولی ببین قبل از بارداری چند ماه  پریودی عقب و جلو میوفته داری اماده میشی برا بارداریاااااا 

اورژانسی هم نخور ایقد خیلی ضرر داره

ولی ببین قبل از بارداری چند ماه  پریودی عقب و جلو میوفته داری اماده میشی برا بارداریاااااا  ...

عزیزم ببشتر توضیح میدی؟‌

بعد از سقط کی تخمک گذاریه؟ چند وقت بعده تقریبا

عزیزم ببشتر توضیح میدی؟‌ بعد از سقط کی تخمک گذاریه؟ چند وقت بعده تقریبا

تخمک گذاری که هست...ولی برای بارداری چند ماه پریود عقب جلو میوفته این یعنی رحم داره اماده میشه برای بارداری...

البته برای هرکس فرق داره...

برای ما اینجوریه...منو مامانم