بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوخی خرکی شوهرمن فقط اینه که هر وقت خمیازه میکشم دستش رو میذازه تو دهنم،خیلی بدم میاد
بابامم هروقت کسی دست هاش رو بذاره عقب تر از بدنش بهش تکیه بده،میزنه زیر دستش تا پخش زمین شه
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من از موش به شدتتتت بدم میاد و می ترسم رفته بودم دستشویی بعد نشسته بود تو اتاق گفت بیا یه چیزی می خوام بهت بگم نترسی فقط گفتم نه بگو از ترسم جلوی در اتاق وایساده بودم گفت یه موش تو کمد دیواری اتاقه صدای خش خش میاد (برقا هم خاموش کرده بودیم بخوابیم) از اونور هم یه پلاستیک برده بود زیر پتو صداشو در میاورد منم که تا اسم موش میاد مثل یوزپلنگ فرار می کنم🥴🥴اینو گفت و دیگه منو ندید مثل جت رفتم تو کوچه پا برهنه برفم اومده بود کل کوچه برف بود اومد دنبالم گفت الکی گفتم کجا رفتی یهو.😐😐
جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
نکن خیلی بده،تا چند ثانیه کلا زندگی می ایسته،حتی تو بارداری هم به من رحم نمیکرد😐
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...