2777
2789
عنوان

شوخی خرکی مردا😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐🐴🐴🐴

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای منم همین مشکلو دارم

من کیست تخمدان دارم وقتی میزنه پام درد میگیره تا توی دلم 

بازم تکرارش میکنع

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اصلاً اهل شوخی خرکی نیست نمیدونم چش شده بود  تولدم بود کیک گرفته بود گفت جعبه رو باز کن ببین ا ...

خیلی خطر داره

چند سال پیش یادمه برای یکی از بازیکنان فوتبال این کار رو کردن و نمی‌دونستن توی کیک فک کنم خلال دندون بود یا چیزی شبیه اون به جهت تزیین

فرو رفته بود نزدیک چشمش

شوخی خرکی شوهرمن فقط اینه که هر وقت خمیازه میکشم دستش رو میذازه تو دهنم،خیلی بدم میاد 

بابامم هروقت کسی دست هاش رو بذاره عقب تر از بدنش بهش تکیه بده،میزنه زیر دستش تا پخش زمین شه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
شوخی خرکی شوهرمن فقط اینه که هر وقت خمیازه میکشم دستش رو میذازه تو دهنم،خیلی بدم میاد  بابامم ...

اه شوهر منم اینکارو میکنه😑خمیازم کلا قطع میشه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

من از موش به شدتتتت بدم میاد و می ترسم رفته بودم دستشویی بعد نشسته بود تو اتاق گفت بیا یه چیزی می خوام بهت بگم نترسی فقط گفتم نه بگو از ترسم جلوی در اتاق وایساده بودم گفت یه موش تو کمد دیواری اتاقه صدای خش خش میاد (برقا هم خاموش کرده بودیم بخوابیم) از اونور هم یه پلاستیک برده بود زیر پتو صداشو در میاورد منم که تا اسم موش میاد مثل یوزپلنگ فرار می کنم🥴🥴اینو گفت و دیگه منو ندید مثل جت رفتم تو کوچه پا برهنه برفم اومده بود کل کوچه برف بود اومد دنبالم گفت الکی گفتم کجا رفتی یهو.😐😐

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
فقط شوخی بابات 😅 دلم خواست امتحان کنم 

نکن خیلی بده،تا چند ثانیه کلا زندگی می ایسته،حتی تو بارداری هم به من رحم نمیکرد😐

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یبار شوهرم بازومو گرفت من کلا ۴۸ کیلوعم دیگه فک کنید بازوم چقده گریه ام گرفت واقعا ناخودآگاه زدم زیر گریه نفسم رفت شوهرم گفت اگه دماغتو بگیرم حتما میمیری اصلا شوخی فیزیکی نمیکنه میگه فشارت بدم میشکنی   

کاربری دست منو خواهرمه🫡