2777
2789

الان یه تاپیک درباره شوخی فیزیکی مردا با زنا زدم بحث رسید به شوخی خرکی😅

بیاین از شوخی خرکی هایی که شوهرتون یا نامزدتون یا دوست پسرتون یا هر مردی کرده بگین و اینکه عاقبتش چی شد. واقعا چرا انقدر شوخی خرکی میکنن

من بگم میترکیم 😐

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلاً اهل شوخی خرکی نیست نمیدونم چش شده بود 

تولدم بود کیک گرفته بود گفت جعبه رو باز کن ببین از کیک خوشت میاد همین که باز کردم سرمو کرد تو کیک

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
عه چند موردشو بگوووووو باحاله😁

اول اینکه بگم من تو فامیل ی فرد بسیار شوخ و با جنبه ایم ولی وقتی کسی تو بد موقعیتی مث وقتی از خواب بیدار شدم شوخی کنه پارش میکنمم

خبب

😅😅

ی سری خونه مامانبزرگم بودیم شب بود خوابیدیم صبح همه بیدارشون صبحونه بخورن منم طبق معمول😁نتونستم زود بیدارشم عموم اومد ی لیوان اب یخ خنننک😶‍🌫️🤐رو ریخت روم گف پاشو دیگه پاشو بالا سرم بود منم چشم بسته با پام زدم یه جاش ولی ندیدم کجاش وقتی بیدارشدم برم دیدم بیچاره دستشو گذاشته اونجاش و شکمشم درد میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تا نفع داری وفادارند و انسان اینگونه است

مثلا نشستیم یهو میزنه تو صورتم شوخی شوخی میزنه ولی محکم😐😐😐😐😐منم برمیگردم یدونه میزنم تو گوشش وادامه تا یکیمون خسته بشه😐اسکولیم دوتامونم

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

من و پسر عمم هردو تکواندو میرفتیم اون خیلی زودتر شروع کرده بود یه بار بهش گفتم بیا باهم تمرین کنیم بعدش جلوی جمع اومدیم مبارزه اقا نگم براتون😑من کلاه داشتم کلاه تکواندو واقعا فوق العاده خوب ضربه رو خنثی میکنه اصلا کسی بزنه هیچ دردی احساس نمیکنی این پسرعمم زد تو سرم با پاش اقاااا انقدررر ضربش محکم بود من تا یه ساعت هیچی متوجه نمیشدم کا ملا سرگیجه گرفته بودم انقدر بد ضایع شدم که نگو😐💔🤣