2777
2789
عنوان

🪷چطورمیشه..

104 بازدید | 11 پست

ضعیف نبود چطور میشه ب تنهایی هم قوی بود نیاز ب کسی نداشته باشی، مواقعی ک حالت بده سمت ادما نری هربار میخوام اینکارو بکنم بازنمیتونم انگار ی ضعیف برام دورشدن ازادما 

🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم باید اول خودت رو بشناسی، با خودت کنار بیایی ، مستقل سی از لحاظ روحی پادکست یا کتاب روانشناس ...

خیلی سعی کردم سمت ادما نرم ولی بامقاومت شدیدی روب روشدم میخوام خودم مشکلاتمو حل کنم مثلا نرم درد ودل یا سریع تومواقعی ک شرایط خوب نیست کم نیارم

🕊✨🤲🏻

برونگرا هستی، این عیب نیست اما اگه دوست نداری اینطور باشی یا با این شاخصت دوست بشی حتما از کتابای روانشناسی مرتبطش استفاده کن، کتاب همیشه بهترین کمک کنندست

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
خیلی سعی کردم سمت ادما نرم ولی بامقاومت شدیدی روب روشدم میخوام خودم مشکلاتمو حل کنم مثلا نرم درد ودل ...

یه نظری دارم

نمی دونم خوبه یا نه 

وقتی ناراحتی برو کاغذ بردار از هر چی ناراحتی بنویس

یا مثلاً برو جلو آینه با خودت حرف بزن 

برونگرا هستی، این عیب نیست اما اگه دوست نداری اینطور باشی یا با این شاخصت دوست بشی حتما از کتابای رو ...

بخاطرش خیلی دارم اسیب میبینم مواقعی ک حالم خوب نیست حتما باید حرف بزنم متاسفانه وقتیم حرف میزنم کل زندگیمو ب طرف میگم بعد ک حالم بهترشد نگرانم حرفامو ب کسی نگن

🕊✨🤲🏻

یه نظری دارم نمی دونم خوبه یا نه  وقتی ناراحتی برو کاغذ بردار از هر چی ناراحتی بنویس یا مثلا ...

دقیقا خیلی عالیه اتفاقا ی روانشناس ک روی موصوع خودشناسی کارمیکنه گفت روزی۵دقیقه باخودتون حرف بزنید جلوی اینه یا روی کاغذ بنویسید  چیزی ک منفی دهنتون درگیر کرده یا پاره کنید یابسوزونید متاسفانه عملگرانیستم خیلی راهکارهست نمیتونم عمل کنم اینم یکی ازمشکلاتم

🕊✨🤲🏻

دقیقا خیلی عالیه اتفاقا ی روانشناس ک روی موصوع خودشناسی کارمیکنه گفت روزی۵دقیقه باخودتون حرف بزنید ج ...

خب پس الان دو راه داری یا اینکه سعی کنی این راه ها رو به عمل برسونی یا هم اینکه بری با بقیه حرف بزنی که حتما مشکلات بعد خودش رو به همراه داره 

بخواییییی می تونی شروع کنی