hujsewv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 214 عنوان والا حوصلم سررفته 387 بازدید | 30 پست سلام خوبیدبچه ها هوا چرا اینقد سرد شده با پتو تردد میکنم بازم سردمه:/و یه چیز دیگه چجوری اینقد پسر خوب گیرتون میاد بعضیا یعنی چی بهتون ایفون کادو میدن اخه 1402/10/16 | 23:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارگورابیتونم عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 8833 منم پتو پیچ ترددمیکنم اصلا فصل شخمی شده نه برف نه بارون فقط سرما من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
morvarids عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 141 ببین ربطی به ایفون ندارهمورد داشتیم طرف براش ایفون خریده که هیچ زنگ زدن به خانواده دختره برای خواستگاری پدر مادر دختره جواب منفی دادن باز هعی بگید ایفون تاثیر داره
یگانهmگلی عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3582 والا ما شوهرمونه هیچی نمیخره اینا دوست و اینجوری خخخخ خداروشکر
hujsewv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 214 منم پتو پیچ ترددمیکنم اصلا فصل شخمی شده نه برف نه بارون فقط سرما بعد همین تابستون بود داشتم حیا رو زیر پا میگذاشتم از گرما
هآویر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1347 من گرممه با تاپ شلوارک کنار در حیاط😐😂اولن که پسر خوب به آیفون و چیزای گرون قیمت نیست😁😂دومن والا از وسط کلی پسر این بدبخت اومد و پسندیدمشپسر خوب کسیه که درکت کنه هواتو داشته باشه😁 اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره
گلیی۷۲ عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1194 اره سرده والا منم موندم چطوری پسر خوب گیر میارن حالا من آیفون نمیخوام یکی بیاد فقط منو بگیره گردن گیرش خوب باشه😔 برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
hujsewv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 214 ببین ربطی به ایفون نداره مورد داشتیم طرف براش ایفون خریده که هیچ زنگ زدن به خانواده دختره برای خواس ... خواهر من ایفون میخام منتهی دیگه سپردم به خدا خودش جور کنه
hujsewv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 214 والا ما شوهرمونه هیچی نمیخره اینا دوست و اینجوری خخخخ همش شانسه اینا شانس دارن
morvarids عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 141 خواهر من ایفون میخام منتهی دیگه سپردم به خدا خودش جور کنه جدی آیفون انقد مهمه؟!شاید من خیلی برام مهم نیست ... البته من همون گوشی هم استفاده نمیکنم :/ حالا چه ایفون چه سامسونگ و...
hujsewv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 214 اره سرده والا منم موندم چطوری پسر خوب گیر میارن حالا من آیفون نمیخوام یکی بیاد فقط منو بگیره ... از این جماعت انتظار بگیر بودن نداشته باش:/ همش قولای الکی
hujsewv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 214 جدی آیفون انقد مهمه؟! شاید من خیلی برام مهم نیست ... البته من همون گوشی هم استفاده نمیکنم :/ حالا چه ... ایفون زیاد مهم نیست اینکه یه غریبه به یه غریبه کادو میده مهمه متوجه هستی خواهر یه غریبه
گلیی۷۲ عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1194 از این جماعت انتظار بگیر بودن نداشته باش:/ همش قولای الکی بخدا همه دوستام که از من کوچیکترن ازدواج کردن منم دلم شوهر میخواد برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
morvarids عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 141 ایفون زیاد مهم نیست اینکه یه غریبه به یه غریبه کادو میده مهمه متوجه هستی خواهر یه غریبه بله درسته کادو گرفتن حس خوبی داره.... با این موافقمانشاالله نصیبت بشه .
hujsewv مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 214 بخدا همه دوستام که از من کوچیکترن ازدواج کردن منم دلم شوهر میخواد چند سالته ؟یکی از دوستام ازدواج کرده بود میگفت فقط از دور قشنگه