azadeh_82 مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2602 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 9633 بازدید | 1750 پست آب زنید راه را هین که نگار می رسدمژده دهید باغ را بوی بهار می رسد(د) 1402/10/16 | 22:38 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 شرف مرد به جود است و کرامت به سجود هر که این هر دو ندارد عدمش به ز وجود دردم از یارست و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9305 من آن نیمکه حلال از حرامنشناسمشراب با تو حلال است و آب بی تو حرام گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 من آن نیمکه حلال از حرامنشناسم شراب با تو حلال است و آب بی تو حرام ما چون ز دری پای,کشیدیم کشیدیمامید ز هر کس,که بریدیم بریدیمدل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه ی,بامی که پریدیم پریدیم آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9305 مرا چشمیست خون افشان ز دست آن کمان ابرو جهان بس فتنه خواهد دید از آن چشم و از آن ابرو گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 مرا چشمیست خون افشان ز دست آن کمان ابرو جهان بس فتنه خواهد دید از آن چشم و از آن ابرو ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کردویرانه نه آنست که فرهاد فرو ریختویرانه دل ماست که بار هر نگه توصدبار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9305 تا چند خوری غصهی اسکندر و داراده روزهی عمر اینهمه افسانه ندارد گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 تا چند خوری غصهی اسکندر و دارا ده روزهی عمر اینهمه افسانه ندارد دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزدسلامت آن کسی یابد که از تن ها بپرهیزد آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9305 دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد سلامت آن کسی یابد که از تن ها بپرهیزد سعادت آنکسی دارد... در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زدعشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 سعادت آنکسی دارد... در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد ممنون از تصحیح خطادل به عشقش,مبتلا کردم خطا کردم خطاسوختم خود را برای او غلط کردم غلط آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9305 طریق عشق رهبر برنتابدجفای دوست داور برنتابد گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 طریق عشق رهبر برنتابد جفای دوست داور برنتابد دئدیم ای غنچه دهن باغریمی قان ایله میسندئدی بیجا یِره عشقیمده فغان ایله میسن آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9305 دئدیم ای غنچه دهن باغریمی قان ایله میسن دئدی بیجا یِره عشقیمده فغان ایله میسن I turkish bill miram گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 I turkish bill miram ن بدهظاهرا English هم بیلمیسن😅 آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
he_calls_me_love عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 1792 I turkish bill miram فارسی روان میشه گفتم با قشنگیات دهن منو سرویس کردی گفت بیجا کردی که سرویس شدی 😂😂 آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9305 ن بده ظاهرا English هم بیلمیسن😅 😂😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون