2777
2789
باید با مدرک بت ثابت کنم و گرنه زیر بار نمیری🤧😂

😂😂

من بازم قبول نمیکنم، چون داستانش رو بلدم😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا روتو برم 😉😅

😂😂

هنوز روی اصلیمو رو نکردم😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 😭

منم که شهره‌ی شهرم به عشق ورزیدن

منم که دیده‌ نیالوده‌ام به بد دیدن

پ چی کاکو😉😅

😂😂

حالا شهرتون کجاس که تنبلاش خیلی تنبلن؟

میشن مطمئن باش وقتی مامان ادیبی چون شما دارند چه غم 😘😍

مانان ادیب نمی خوان که .

مامانی می خوان که کلا اجازه بده با لوازم خونه بازی کنن.

پسرم بیشتر مامان مکانیک می خواد.فقط با هم لباسشویی و پنکه و تستر و این چیزا درست کنیم.همه ی لوازم خونه اسباب بازیشه.گریه می کنه تلوزیون و سماور و ابمیویه گیر و این چیزا رو بدیم بازی کنه

دخترم که عشقه تازه داره از جاش بلند میشه و سرپا وایمیسته. و با اراده ای که داره هر چی داداش درست کنه خراب می کنه. کلا فعلا در مرحله ی گیس و گیس کشی هستیم.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
والا کوچیکی گفتن بزرگی گفتن من سن ننتو دارم 😉😅

ای وای ننه، این همه کار مال منه؟😂

فکر کردی خیلی زرنگی 🙌😄

از تنبلای شهرتون زرنگترم😂

روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 😭

ر اشتباه اومد ببخشید 

روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست

بهر طلب طعمه پر و بال بیاراست

مانان ادیب نمی خوان که . مامانی می خوان که کلا اجازه بده با لوازم خونه بازی کنن. پسرم بیشتر مامان ...

بالاخره طبع لطیف شما باعث میشه صبر و تحملتون محبتتون بیشتر باشه. باید شکرگزار خدا باشیم . قدر این روزا و سالها رو بدون .تا به خودت بیای میبینی بزرگ شدن و از دستت در رفتن . براشون وقت بزار حین بازی نکات تربیتی هم براشون بگو با تکرار ملکه ذهنشون میشه . مثل مرتب کردن و ...