azadeh_82 مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 9567 بازدید | 1750 پست آب زنید راه را هین که نگار می رسدمژده دهید باغ را بوی بهار می رسد(د) 1402/10/16 | 22:38 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس۴ عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 ای غایب از نظر به خدا میسپارمت جانم بسوختی و به دل دوست دارمت تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هرمژه چون سیل روانه نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
لاکپشت_پیر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 491 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هرمژه چون سیل روانه هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم نبود بر سر آتش میسرم که نجوشم
shooky_f عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 645 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هرمژه چون سیل روانه هرچه آیینه به توصیف تو جان کند نشدآه، تصویر تو هرگز به تو مانند نشد .. خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
لاکپشت_پیر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 491 هرچه آیینه به توصیف تو جان کند نشد آه، تصویر تو هرگز به تو مانند نشد .. در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زدعشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
shooky_f عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 645 هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم نبود بر سر آتش میسرم که نجوشم مرا مهتاج رحم این و آن کردی ملالی نیست تو هم محتاج خواهی شد جهان دار مکافات است .. خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
shooky_f عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 645 در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفتآه از آیینه که تصویر تو را قاب گرفت خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
shooky_f عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 645 ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی از این باد ار مدد جویی چراغ دل برافروزی یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر بار دگر بار دگر نه ..! خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 یک بار به من قرعه عاشق شدن افتاد یک بار دگر بار دگر بار دگر نه ..! قرعه امروز به نام من و فردا دگریستمیخورد تیر اجل بر پر و بال من و تو
لاکپشت_پیر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 491 یک بار به من قرعه عاشق شدن افتاد یک بار دگر بار دگر بار دگر نه ..! هآن ای دل عبرت بین از دیده نظر کن هانایوان مدائن را آئینه عبرت دان
shooky_f عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 645 قرعه امروز به نام من و فردا دگریست میخورد تیر اجل بر پر و بال من و تو وای بر من که در این بازی بیسود و زیانپیش پیمانشکنی چون تو شدم عهدشکن خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2521 وای بر من که در این بازی بیسود و زیان پیش پیمانشکنی چون تو شدم عهدشکن من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
shooky_f عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 645 هآن ای دل عبرت بین از دیده نظر کن هان ایوان مدائن را آئینه عبرت دان نفرین گل سرخ بر این شرم که نگذاشتیکبار به پیراهن تو بوسه بکارم خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
shooky_f عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 645 من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی وای این شعر مورد علاقمه یکی از ما دو نفر کشته به دست دگریست ..وای اگر کار من و عشق به فردا بکشد ... خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
لاکپشت_پیر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 491 نفرین گل سرخ بر این شرم که نگذاشت یکبار به پیراهن تو بوسه بکارم ما را رها کنید درین رنج بی حساب با قلبهای پاره پاره و با سینه ای کباب
عاشقتونم عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 2682 من تماشایِ تو میکردم و غافل بودم کز تماشایِ تو خلقی به تماشای منند دوستی آن است که بلبل بر رخ گل می کندصد جفا ازخار می بیند تحمل می کند روزها رفتند و من دیگر خود نمی دانم کدامینم آن منِ سرسخت مغرورم یا منِ مغلوبِ دیرینم