azadeh_82 مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2602 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 9626 بازدید | 1750 پست آب زنید راه را هین که نگار می رسدمژده دهید باغ را بوی بهار می رسد(د) 1402/10/16 | 22:38 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
75دخترپاییز13 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 544 به ورودی رودخونه به دریا میگن مصب رود 😉 رود چگونه تشکیل میشود؟جلگه چیست؟آبرفت چیست؟خیلی زبون داری 😅چاره ای ندارم با این سوالات بپیچونمت از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 فرصت 😂#شوخی زنده باشید سلامت باشیتا وقتیما فرق شوخی و جدی رو درک میکنیم، دلیلی برای ناراحتی وکدورت نیستانشاءالله همیشه همینجوری شوخ و شاد و خوشمشرب باشی بدون روزهای تلخ🙏🙏 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
75دخترپاییز13 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 544 سلامت باشی تا وقتیما فرق شوخی و جدی رو درک میکنیم، دلیلی برای ناراحتی وکدورت نیست انشاءالله همی ... متشکرم 🙏🌹🌹شما هم همیشه شاد باشید. از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃
گیلدخت_۷۵ عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 5137 گیریست، ببخشین، دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت کلامی و سلامی نفرستاد بیصاحاب😂 اقای اکبری بیداریدا .adversity makes you stronger
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 اوووو نه بابا خیلی خلاقی توو😁 من دیگه خوابم میاد ذهنم از کار افتاده وگرنه جواب دندان شکنی بت مید ... گویندبخواب که بخوابش بینیای بیخبران چه جای خواب است مرابنظرم منظورش این بوده که کجا بخوابم؟😂😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
75دخترپاییز13 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 544 گویندبخواب که بخوابش بینی ای بیخبران چه جای خواب است مرا بنظرم منظورش این بوده که کجا بخوابم؟😂😂 سرتخته 😅عه ببخشید سر تخت 🙌😁 از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند کچلی را بگرفتند فر ششماهه زدند😂😂دل ما هر چه کشید از تو کشید هر چه از هر که شنید از تو شنید گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 رود چگونه تشکیل میشود؟ جلگه چیست؟ آبرفت چیست؟ خیلی زبون داری 😅چاره ای ندارم با این سوالات بپیچو ... 😂😂ای هیچ بر هیچ مپیچ 😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 متشکرم 🙏🌹🌹 شما هم همیشه شاد باشید. 🙏🙏 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
75دخترپاییز13 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 544 اقای اکبری بیداریدا نه خوابهعادت داره خوابگردی میکنه 😉😂 از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 اقای اکبری بیداریدا سلام و ارادت، دوستان نمیذارن برم نماز شبمو کمرم بزنم که، نصفه شبی منو واداشتن به مطربی و شعرخونی😂😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 سرتخته 😅عه ببخشید سر تخت 🙌😁 😂😂😂نه، خوشم اومد، حسابی حریفی👏👏😂😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
75دخترپاییز13 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 544 😂😂😂 نه، خوشم اومد، حسابی حریفی👏👏😂😂 ما اینیم دیگه 😁☺️😌🥰 از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 نه خوابه عادت داره خوابگردی میکنه 😉😂 😂😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9302 ما اینیم دیگه 😁☺️😌🥰 پ حتما مام اونیم😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون