2777
2789
خره باید میگفتی هرچه از دوست رسد نیکوست 😉😂

هم لایق دشمن است و‌هم لایق دوست 😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قند روزهای تلخ😳

شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش

که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

عشق همیشه شیرین نیست، پر از غمه، پر از خون دله، پر از اشک‌و‌آهه، ولی لامصب غم و‌خون دلش هم شیرینه 

عشق همیشه شیرین نیست، پر از غمه، پر از خون دله، پر از اشک‌و‌آهه، ولی لامصب غم و‌خون دلش هم شیرینه&nb ...

درد عشقی کشیده‌ام که مپرس – زهر هجری چشیده‌ام که مپرس

گشته‌ام در جهان و آخر کار – دلبری برگزیده‌ام که مپرس 

از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃

عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد 

این روزا کلمه‌ی والا و رفیع عشق، شده لقلقه‌ی زبون دختر بچه‌ها و تا یه پسر با هزار نیت بهشون میخنده، عشقم عشقم‌ میکنن، انگار سقف آسمون پاره شده این افتاده پایین، چهار صباح دیگه هم میاد تاپیک خیانت عشقم میذاره😂

درد عشقی کشیده‌ام که مپرس – زهر هجری چشیده‌ام که مپرس گشته‌ام در جهان و آخر کار – دلبری برگزیده‌ ...

زهر هجری قمری یا هجری شمسی؟😂😂

سرم خوش است و به بانگ بلند میگویم

که من‌نسیم حیات از پیاله میجویم

عشقای امروزی که فکرکنم به ماه نکشه 🤧😂

به سالگرد و ماهگرد نمیرسه، تو همون پاگرد تموم‌میشه😂😂

البته اون دیگع اسمش عشق نیست بلکه هوسِ

دوش عقلم هوس وصل تو شیدا میکرد

دلم آتشکده و دیده چو دریا می‌کرد