2777
2789
با اینکه کاو درستتره ولی فکر میکنم کو‌ روانتر و راحتتر خونده میشه شو همره بلبل به لب هر مهوش شکر ب ...

خوانشش یکیه

شکر گویم که مرا خوار نساخت

به خسی چون تو گرفتار نساخت

اسم آرایه ش  چی بود. که میشد مصرع ها رو جا به جا خوند

بسیار سپاسگزارم  البته ایشان اشعار زیباتری فیالمثل پند پدر، قلب مادر و... دارند که بسیار زیباس ...

متوجه نشدم منظورت از "ایشان" کیه

بیتی که‌نوشتم اگه اشتباه نکنم از شیخ بهایی باشه، و پند پدر و‌قلب مادر از ایرج میرزا

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوانشش یکیه شکر گویم که مرا خوار نساخت به خسی چون تو گرفتار نساخت اسم آرایه ش  چی بود. که می ...

منظورم جابجایی نبود، هر کدوم از مصرع‌ها رو از آخر به اول بخونی باز همون میشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نمیدونم دلم دیوونه‌ی کیست

کجا میگردد و در خونه‌ی کیست

نمیدونم دل  سرگشته‌ی مو 

اسیر نرگس مستونه‌ی کیست

تن ز جان و جان ز تن مستور نیست لیک کس را دید جان دستور نیست

تا با غم‌ عشق تو مرا کار افتاد 

بیچاره دلم در غم‌ بسیار افتاد