2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق همیشه شیرین نیست، پر از غمه، پر از خون دله، پر از اشک‌و‌آهه، ولی لامصب غم و‌خون دلش هم شیرینه 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

عشق همیشه شیرین نیست، پر از غمه، پر از خون دله، پر از اشک‌و‌آهه، ولی لامصب غم و‌خون دلش هم شیرینه&nb ...

درد عشقی کشیده‌ام که مپرس – زهر هجری چشیده‌ام که مپرس

گشته‌ام در جهان و آخر کار – دلبری برگزیده‌ام که مپرس 

از هر تعلقی که گذشتم تواناتر شدم 🍂🍃

عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد 

این روزا کلمه‌ی والا و رفیع عشق، شده لقلقه‌ی زبون دختر بچه‌ها و تا یه پسر با هزار نیت بهشون میخنده، عشقم عشقم‌ میکنن، انگار سقف آسمون پاره شده این افتاده پایین، چهار صباح دیگه هم میاد تاپیک خیانت عشقم میذاره😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

درد عشقی کشیده‌ام که مپرس – زهر هجری چشیده‌ام که مپرس گشته‌ام در جهان و آخر کار – دلبری برگزیده‌ ...

زهر هجری قمری یا هجری شمسی؟😂😂

سرم خوش است و به بانگ بلند میگویم

که من‌نسیم حیات از پیاله میجویم

البته اون دیگع اسمش عشق نیست بلکه هوسِ

دوش عقلم هوس وصل تو شیدا میکرد

دلم آتشکده و دیده چو دریا می‌کرد