2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 😭

منم که شهره‌ی شهرم به عشق ورزیدن

منم که دیده‌ نیالوده‌ام به بد دیدن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

میشن مطمئن باش وقتی مامان ادیبی چون شما دارند چه غم 😘😍

مانان ادیب نمی خوان که .

مامانی می خوان که کلا اجازه بده با لوازم خونه بازی کنن.

پسرم بیشتر مامان مکانیک می خواد.فقط با هم لباسشویی و پنکه و تستر و این چیزا درست کنیم.همه ی لوازم خونه اسباب بازیشه.گریه می کنه تلوزیون و سماور و ابمیویه گیر و این چیزا رو بدیم بازی کنه

دخترم که عشقه تازه داره از جاش بلند میشه و سرپا وایمیسته. و با اراده ای که داره هر چی داداش درست کنه خراب می کنه. کلا فعلا در مرحله ی گیس و گیس کشی هستیم.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 😭

ر اشتباه اومد ببخشید 

روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست

بهر طلب طعمه پر و بال بیاراست

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مانان ادیب نمی خوان که . مامانی می خوان که کلا اجازه بده با لوازم خونه بازی کنن. پسرم بیشتر مامان ...

بالاخره طبع لطیف شما باعث میشه صبر و تحملتون محبتتون بیشتر باشه. باید شکرگزار خدا باشیم . قدر این روزا و سالها رو بدون .تا به خودت بیای میبینی بزرگ شدن و از دستت در رفتن . براشون وقت بزار حین بازی نکات تربیتی هم براشون بگو با تکرار ملکه ذهنشون میشه . مثل مرتب کردن و ...