2777
2789
عنوان

بهم میگن شبیه تازه عروسایی یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 23 پست

اسی چن سالتع دختر ۱۶ ساله داری؟😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یا طلا و لباسای براق داری یا ابروهات خطی هست 

اتفاقا از طلا و لباسای براق خوشم نمیاد اصلا

ولی ازه ابروهام خطیه

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی چن سالتع دختر ۱۶ ساله داری؟😐

این کاربری مال یکی دیگه بوده قبلا 

عوضش نکردم🤣

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
این کاربری مال یکی دیگه بوده قبلا  عوضش نکردم🤣

😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خب اونا کرم دارن تازه عروسا معمولا شیک وپیک میکنن چیز دیگه ای نیست 

مرسی

من دست به ابروهام نزدم اخه 

بعضیا ناخواسته این وایبو به ادم میدن

به منم تا الان چندنفر گفتن چقدر با ناز حرف میزنی درحالی که هم تن صدام بلنده هم‌ به نظر خودم خیلیم مشتی هستمو پرطرفدار😎

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

بعضیا ناخواسته این وایبو به ادم میدن به منم تا الان چندنفر گفتن چقدر با ناز حرف میزنی درحالی که هم ...

چه با نمک گفتی😂

منم خودم چیز خاصی حس نمیکنم ولی چند نفر اینطور گفتن جالب شد برام