2777
2789
عنوان

برام سواله

43 بازدید | 9 پست

این بازیگرای خارجی چقدر باهم خوبن 

من کلا از همکارام بدم میومد

ولی این بازیگرا مثلا هندی با همکاراشون می‌رقصن حتی بیرون از فیلم هم باهم با محبت رفتار میکنن .

چطوری میشه خیلی برام جالبه واقعا چطوری ایقد باهم خوبن 

من با همکارای خودم مقایسه میکنم اصلا نمیشه تحملشون کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داری منو مسخره میکنی 😐 حرفم کنایه بود من اصن بازیگر نیستم 😐

نه عزیزم چرا مسخره کنم شاید بد نوشتم شما بدبرداش کردی 

جدی از دست همکارام استعفا دادم 

و فیلمارو میبینم خیلی برام جالبه ک چقدر این بازیگرا خارج از محیط فیلمشون هم وقتی دیدار دارن چقدر باهم خوبن 

ولی من همکارام فتنه بودن دنبال دشمنی ینی میگم باخودم چطور میتونن ایقد ارتباطشون خوب باشه

نمیدونم چند سالته

ولی زیر بیست سال غیر ممکنه باشی

اولا چرا استعفا دادی پس هر کی مشکل داره باید فرار کنه ؟

بعدش بنر میدونی چیه ؟

ماسک ؟

روپوش ؟

روتوش ؟

اصلاح ؟

تلویزیون ماهواره اینترنت همسایه فامیل

نصف بیشترشون زیر بنر قایم شدن

واقعیت اونی نیس که میبینی بلکه پشت روتوش هستش

گول بنرها رو نخور

خارج و داخل و هنرمند و غیره

خوب دارن و بد

اگه روزی تونستی پشت بنرها و روپوشها و ماسکها رو ببینی زندگیت متحول میشه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر