2777
2789
عنوان

ترس از صدا

313 بازدید | 15 پست

من از بچگی از صدای بلند میترسیدم..حتی گاهی وقتا صدای ادامس ترکوندن که واقعا صدای بزرگی نی تو دوره نوجوونی خودمم برام عجیب بود که چرا این حجم از ترسو دارم..الان بزرگ شدم ترسمم همراهم بزرگ تر شده و شدیدتر..وقتی از سرکار میام پست در حیاط هر رور منو خانواده ام میترسونن و میخندن..من بخاطر خنده چندثانیه ای اونا چندساعت حالم خراب میشه..افسردگیم شدید تر میشه و قفسه سینم درد میگیره حتی نفسم تا یه ربع برام سخت میشه همش مجبورم عمیق نفس بکشم تا بهتر شم..حالم از نظر روحی هر روز داره بدتر میشه..دلم نمیخواد برگردم خونه بعد سرکار..هر روز که وارد حیاط میشم استرس دارم یکی منو بترسونه حتی اگه کسی خونه نباشه..تو شهر زندگی نمیکنم که بتونم برم پیش مشاور شهرستانم و اینجا مشاور چیزی نی که بتونم کمک بخوام ازش..اینا رو فقط نوشتم چون کسی نی راجبش باهاش حرف بزنمو درکم کنه بجا خندیدن بهم

وایییی منم فوبیا صداهای بلند دارم.ینی مثلا از صدای همین آدامس و اینام شوکه می شم.صدای هواپیما که سکتهههههه

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عجب خانواده بی درکی !  به خانوادت بگی منو نترسونید، گوش نمیدن؟!

میدونن حالم بد میشه و یه بار چندین سال پیش سر این قضیه باهاشون قهر کردم و حرف نزدم باهاشون ولی هیچ تاثیری نزاشته بازم انجامش میدن

الان مگ شهرستان شهر نبست؟؟؟ ماهایی ک شهرستان زندگی می کنبم . روستایی بحساب میایم؟

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
تاثیر نداره بارها گفتمو از بچگی باهاشون بزرگ میشم میفهمن مشکل دارم ولی ادامه میدن

چی بگم عجیبه 

اصولی تر باهاشون حرف بزن بدون جنجال و دعوا و منطقی بهشون بفهمون اذیت میشی

بارونو دوس دارم🌱
من فوبیای بلع غذادارم.فقط مسخره شدم

امیدوارم خدا آدمایی رو خانواده و دوست ادم کنه که پشتش باشنو درکش کنن نه مدام تحقیرو مسخره بشن بخاطر هر چیز کوچیکو بزرگی